h i r d e t é s

Sarka Kata kiborult

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sarka Kata kiborult

2015. október 19. - 15:42
0 komment

 

Hajdú Péter felesége hosszas bejegyzésben, Facebook-oldalán dühöng azon, hogy egy kamu internetes oldalon rossz hírét keltik. 

Forrás: 24.hu

Sarka Kata reméli, hogy hamarosan börtönbe kerül az, aki őt is és férjét is kellemetlen helyzetbe hozta - írja a 24.

“Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem láttam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember, létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamuoldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát amin én és a férjem is rajta vagyunk.

Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sosem lehetett hozni semmi hasonlót. 19 éves korom óta vagyok a férjemmel, van 2 csodaszép gyerekünk, és boldog házasságban élünk. Az pedig, hogy egy mindenki által gyűlölt volt férfipornós mit ír egy ismert újságíró nevét, és az egyik legismertebb bulvárlap nevét ellopva nemcsak arcpirító gyalázat, hanem bűncselekmény is! Meddig lehet ezt büntetlenül elkövetni??! Meddig tűri a jog, hogy külföldi szerverek mögé bújva, mocskos gazemberek soroztos bűncselekményeket kövessenek el?? Bízom benne, hogy hamarosan rács mögé kerül!” – írja Kata, akit az ominózus cikkben konkrétan prostinak neveznek több más magyar celebritással együtt; férjéről – és több híres üzletemberről, politikusról – pedig azt állítják, hogy igénybe vettek fizetős szexuális szolgáltatásokat.

Sarka Kata a Velvetnek elmondta, hogy évekkel ezelőtt egy hasonló kamuhír miatt már tettek jogi lépéseket, de kiderült, hogy ezt a weboldal-hálózatot egy külföldi szerverről működtetik, így tehát semmi esélyük sincs ellene.

 

24.hu


 

h i r d e t é s