h i r d e t é s

"Savanyú a szőlő ? Ennyit rólatok ."

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Savanyú a szőlő ? Ennyit rólatok ."

2018. március 12. - 09:43

 

A Demokratikus Koalíció esztergomi választókerületi elnöke megszóllalt.

Március 2-án fontosak voltak Vadai Ágnesnek az esztergomiak

Egy ideig próbáltam magam visszafogni, hogy nem minősítem a DK kampányát Komárom-Esztergom megye 2-es számú választókörzetében, de a címben szereplő kommentet olvasva nem tudom szó nélkül hagyni.

A Haladó Esztergomért Egyesület elnöke posztolta egy facebook csoportba, hogy:

Érkeztek is rá a kommentek. A DK-s kampány nem sokban különbözik a Fideszétől. Ott "csak a Fidesz", itt meg "csak a DK".

A kommentelők többnyire Vadai Ágnes képviselői munkásságát, illetve annak hiányát kifogásolják.

"Vadai Ágnes négyévente megjelenik, mert ezt a körzetet kapta. Két választás között pedig megszűnünk számára létezni. Nem szólal fel a körzet ügyében a parlamentben, nem tart fogadóórákat a körzetében. Ezeket mind megtehette volna. Vajon miért nem tette? Miért megint csak most lettünk érdekesek?"

A DK választókerületi elnöke pedig azt nem érti meg, hogy egy jobbikos soha nem fog a DK jelöltjére szavazni és fordítva. Ezzel a hozzáállással pedig a Fidesz képviselő-jelöltjének, Völner Pálnak az esélyeit erősítik. Erre a felvetésre volt a címben szereplő idézet a válasz Manga Gyula részéről:

A fentiekből két dolog körvonalazódik a butaságon kívül.

  1. A DK (legalábbis Esztergomban) olyan, mint egy kis Fidesz. Hittel és meggyőződéssel bíznak saját Orbánukban, aki ugye Gyurcsány Ferenc.
  2. Akinek más véleménye van, azzal nem tudnak mit kezdeni. Érvek nincsenek.

 

h i r d e t é s