h i r d e t é s

Schobert Norbi bocsánatot is kért, meg nem is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Schobert Norbi bocsánatot is kért, meg nem is

2020. január 26. - 08:01

 

Élő Facebook-videóban, Ausztriából jelentkezett be Schobert Norbert, hogy - ahogy ő maga fogalmazott - levonja a „végső konklúziót” azok után, hogy egy hete nagy visszhangot kiváltó kijelentést tett.

Forrás: Norbi Update LOW CARB

A nagy visszhagot nevezhetjük nyugodtan vérig sértésnek is, de a mi Norbink már csak ilyen. Sok helyen leírták, leírom én is, azért mekkora birkának kell lenni ahhoz, hogy egy "véleményvezér" celeb nagyobbat üt a "társadalmi normákon", mint Orbán Viktor regnálása?
Tessék elgondolkozni egy pillanatra azon, hogy szültél és le lettél daggattozva és az urad másfelé kacsingat, mert dagadt lettél. Ezen jól megsértődsz, de az nem zavar annyira, hogy az urad alig van otthon és az is lehet, hogy nem szexelni van máshol, hanem szétkeccsöli magát, mert az Orbán-kormány minden bőrt lehúz róla adó és járulék formájában.

De írhatok másik példát is. Kiborultál, mert fel akarták emelni a net árát, hogy többet kelljen fizetned azért, hogy nyomulhass a facebookon? Az nem zavar, hogy ugyanannyi pénzért egyre kevesebb kaját rakhatsz a kocsiba a nagyáruházban?

Hogy tizenéve még úgy jártál át Szlovákiába, mint az urak, ma pedig be tudsz állni a pénztárnál úgy a sorba, hogy tisztára úgy érezheted, hogy külföldön vagy?

Elhiszed az adókedvezményt meg a sok csodát, miközben megint emelkedett a "tuti hiteled" törlesztője, miközben a fizetésed meg csak papíron?

Hogy könnyes a szemed a vágytól, hogy 15 éves BMW-d lehessen?

De térjünk vissza Norbihoz.

Schobert arról értekezik, hogy nagyon rossz stílusban fejezte ki magát, és ezért - a stílusa miatt - elnézést kér. Ezután viszont hozzáteszi, hogy „a mondandóm tartalma, az elvek, az üzenetek miatt nem fog bocsánatot kérni”.

Szerinte ő azt mondta, hogy a nőknek nem szabadna 30-40 kilós túlsúllyal élni a szülés után, mert sok esetben a „vágy” elvesztéséhez vezet a férfiak részéről. Vagyis lényegében ugyanazt mondja, mint korábban.

Szóval nem változtatott a véleményén, maradt minden a régiben, de legalább foglalkoznak vele.


 

h i r d e t é s