h i r d e t é s

Second hand iPad megbízható forrásból

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Second hand iPad megbízható forrásból

2023. október 04. - 11:23

Az iPad tabletek évek óta óriási népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen kompakt készülékek, amelyek helyettesíthetnek akár egy laptopot is. Az Apple készülékei letisztult, könnyen kezelhető és nem utolsó sorban ultrakönnyű tabletek. A Rejoy.hu segítségével pedig most az anyagiak miatt sem kell aggódni, hiszen akár 40% kedvezménnyel is hozzájuthatsz egy felújított darabhoz.

Régiből újat?

használt iPad piac az utóbbi években egyre nagyobb lett. Akár környezettudatosság miatt választasz felújított készüléket, akár az anyagi lehetőségeket figyelembe véve döntesz használt tablet mellett, biztosan nem fogod megbánni. Manapság a használt elektronikai eszközök vásárlása már nem jelenti azt, hogy meg kell elégedni a silányabb minőséggel. Éppen ellenkezőleg! Kevesebb pénzért juthatsz időtálló, csúcstechnológiás darabokhoz.

A Rejoy.hu szakértői az újraértékesítés előtt álló iPad készülékeket kívül-belül ellenőrzik, ami a gyakorlatban egy többlépcsős hardver-szoftver ellenőrzést és esztétikai javítást is jelent. Ennek köszönhetően a tabletek akár az eredeti állapotukat megközelítő minőségben várják új tulajdonosukat.

Mennyi az annyi?

Na persze mindenkit az érdekel a leginkább, hogy mennyi is az annyi. Például egy felújított iPad Pro egy új készülék piaci árának töredékéért, jellemzően 40%-kal olcsóbban érhető el a Rejoy.hu oldalán keresztül.

A felújított iPadek esetében pedig a garanciáról sem kell lemondanunk, hiszen a Rejoy.hu 12 hónap garanciát vállal az eszközökre, amiket a megrendelés után ingyenesen ki is szállítanak. Abban az esetben pedig, ha úgy érzed, hogy nem fér bele egy nagyobb összegű kiadás a költségvetésedbe, részletfizetést is kérhetsz, az igazán pénztárcabarát vásárláshoz.

Azt kapod, amit látsz

A különböző adásvételi csoportokra jellemző silány minőségű képek és termékleírások helyett a Rejoy.hu online piactéren profi, HD minőségű képek segítenek kiválasztani a számodra megfelelő modellt. Profi képek és részletes termékleírások segítik a döntést, a cég pedig 30 napos visszaküldési garanciát is vállal, ha mégsem válna be a megvásárolt iPad.

A Rejoy.hu 2019-es indulása óta már számtalan vásárlót mentett meg attól, hogy rejtett hibás, rossz műszaki állapotban lévő használt mobilt és tabletet vásároljon. Az oldalon található szűrők segítségével pedig pillanatok alatt listázhatod a nekünk tetsző darabokat és kiválasztás után 1-3 napon belül becsomagolva meg is érkezik hozzád az új, hibátlanul működő iPad.