h i r d e t é s


Segített, közben meglopták végül kisgyermekei éhen mardtak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Segített, közben meglopták végül kisgyermekei éhen mardtak

2017. szeptember 01. - 10:09

 

Három gyerek éhezik, mert valaki meglopta az épp életet mentő apjukat

Képek: Pásztor Katalin / Facebook

Szerdán délelőtt történt Hódmezővásárhelyen, hogy egy háromgyerekes édesapa egy rosszul lévő idős férfira lett figyelmes az utcán, és azon nyomban a segítségére sietett.

A fiatal férfi egy ájult idős bácsi életét próbálta megmenteni az utcán, amikor valaki ellopta az eközben maga mellé lerakott táskáját. Két kislánya és egy Down-szindrómás kisfia van, akiknek így enni se tud adni.

Szerdán délelőtt történt Hódmezővásárhelyen, hogy egy háromgyerekes édesapa egy rosszul lévő idős férfira lett figyelmes az utcán, és azon nyomban a segítségére sietett. Miközben stabil oldalfekvésbe helyezte az ájult bácsit, letette a földre a táskáját, amit pedig közben lenyúlt valaki. A család kétségbeejtő helyzetbe került: a táskában volt minden szeptemberre szánt pénzük, 40 ezer forint. 

Bár a táskát órákkal később megtalálták egy közeli utcában, egy kukába dobva, a pénztárcát addig kiürítette a tolvaj.

"Nekünk ez a negyvenezer forint a létszükségletet jelenti. Három kisgyerekünk van, akiknek az ennivalója is komoly problémát fog jelenteni ebben a hónapban. A tettes szó szerint kivette a szájukból az ételt" – mondta el kétségbeesetten a gyerekek édesanyja a Borsnak.

A fiatal szülők remélik, hogy Facebookon közzétett felhívásuk vagy egy újságcikk eljut a tolvajhoz és jobb belátásra bírja.

Két kislányuk most menne óvodába, amihez sok mindenre volna szükségük, kisfiuk pedig, aki még egyéves sincs, Down-szindrómában szenved: sokat van kórházban és drága gyógyszereket kell szednie. 

 

propeller.huh i r d e t é s

betöltés...

;