h i r d e t é s

Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára

2019. augusztus 22. - 11:34

 

A Magyar Liberális Párt is Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-választáson, miután Sermer Ádám visszalép a közös ellenzéki jelölt javára. 

A döntés azután született meg, hogy a két politikus érték-, és programalapú megállapodást kötött egymással. A megállapodás részét képezi továbbá, hogy Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnöke visszalép az V. kerület közös ellenzéki polgármester-jelöltjének, Tüttő Katának a javára, a Belváros 3. számú egyéni választókerületében pedig az ellenzék közös képviselő-jelöltjeként indul az önkormányzati választáson. A megállapodással - melyet több hónapos tárgyalássorozat előzött meg - teljessé vált az ellenzéki összefogás az V. kerületben is, ezáltal pedig végre valódi esély nyílt a Fidesz leváltására.

A megegyezés szerint Karácsony Gergely vállalta, hogy a kampány során és győzelme esetén is képviselni fogja a szabadságelvű választókat, Sermer Ádám “Polgári Budapest” elnevezésű programjának megvalósulásáért pedig az önkormányzati választásokat követően is együtt fog működni a Liberálisokkal.

 

A Magyar Liberális Párt célja, hogy Budapesten leváltsuk a Fideszt és vele együtt Orbán Viktor helytartóját, Tarlós Istvánt. A széles körű együttműködésnek köszönhetően Karácsony Gergelynek és a közös ellenzéki jelölteknek valódi esélye nyílt a győzelemre. Az a célunk, hogy visszaállítsuk Budapest önállóságát és függetlenségét, és együtt építsük tovább Magyarország szabad és európai fővárosát.

 Karácsony Gergely, Sermer Ádám, Gy. Németh Erzsébet és Molnár Zsolt bejelentését élőben a Facebookon: 

 Tüttő Kata és az V. kerület egyéni képviselő-jelöltjeinek közös sajtótájékoztatója: 

Magyar Liberális Párt - Liberálisok 


 

h i r d e t é s