h i r d e t é s

Simonka György meglátogatta Hadházy Ákos "korrupcióinfóját" Orosházán

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Simonka György meglátogatta Hadházy Ákos "korrupcióinfóját" Orosházán

2020. február 15. - 06:22

 

A költségvetési csalással vádolt fideszes politikus egyszer csak beállított Hadházy eseményére, amikor az éppen róla beszélt.

Hadházy Ákos Simonka György társaságában, itt: Orosháza. - Forrás: Facebook

Hadházy Ákos "korrupcióinfóján" nem más tette tiszteletét, mint maga Simonka György, a költségvetési csalással vádolt fideszes politikus - írta meg a Magyar Hang.

Hadházy a helyi ellenzék felkérésére tartott rendezvényt a dél-békési korrupciós ügyekről, amelyen elhangzott, Simonka György ügyei csak a jéghegy csúcsát képezik. Simonka elmondása szerint azért ment oda, hogy válaszokat adjon, még ha nem is egy baráti közeg számára a hallgatóság.

A fideszes politikus ellen költségvetési csalás bűntette miatt indult eljárás. A vád szerint Simonka György és társai jogellenes módon akarták megszerezni a zöldség-gyümölcs termelői csoportoknak és a termelői szervezeteknek kiírt uniós és hazai pályázati támogatásokat. A vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek a bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás miatt megvádolt politikusra. (index.hu)


 

h i r d e t é s