h i r d e t é s

Stabilitás és biztonság Krause gurulós állvány segítségével

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Stabilitás és biztonság Krause gurulós állvány segítségével

2019. november 20. - 10:21

 

A Krause gurulós állvány tervezése és gyártása folyamán a stabilitás és a biztonság kiemelt szempontnak minősül. Ennek a precíz és tudatos folyamatnak az eredményeként jön tehát létre ez a modern munkaeszköz, amely abszolút megfelel a legprofibb igényeknek is.

Tökéleseten segíti a munkát nagyobb volumenű építkezések mellett is, miközben rajta dolgozni kényelmes, biztonságos és egyszerű.

Rövid bejegyzésünkben tehát a Krause gurulós állvány sajátosságait, valamint a legfontosabb előnyeit szemléltetjük. A cikk végén pedig arra is ajánlunk megoldást, ha mindössze néhány nap erejéig volna szükségünk egy ilyen megbízható munkaeszközre.

A Krause gurulós állvány sajátosságai

Mivel meglehetősen könnyű és mégis strapabíró a szerkezete, ezért a szállítása nem igényel nagyobb fizikai erőt. Ugyanakkor mégis biztos állást nyújt a munkavégzéshez. Ráadásul nem tart sokáig szétszerelni, majd pedig újra összerakni, így rengeteg értékes munkaórát megspórol a használójának.

Könnyen és roppant egyszerűen történik a mozgatása is, ezáltal nem kell hozzá sok ember. Nem válik kényelmetlenné a munka akkor sem, ha órákon keresztül kell rajta állnunk, ez pedig a mindennapos használat során komoly értéket képvisel.

Ráadásul rugalmasan tudjuk állítani a magasságát, továbbá az igényeinknek megfelelően többféle modell közül is tudunk választani. A munkavégzés során legfontosabbnak számító biztonság és testi épség pedig a rendeltetésszerű használat mellett nem lesz veszélyben.

A profi szakemberek által támasztott elvárásoknak is képes megfelelni

Az Állványbázis.hu-nál kapható Krause gurulós állvány rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amely egy profi szakember részéről elvárásnak minősül. Vagyis kellően biztonságos és strapabíró, ezért bátran lehet rajta dolgozni egész álló nap.

A gurulós szerkezet pedig könnyebbé teszi a mozgatását, ezáltal rengeteg időt megspórol a felhasználójának. Egyúttal kényelmes és biztos álló pozíciót kínál, ennek köszönhetően tehát nem fáradnak el úgy a lábak a több órán át tartó intenzív munkavégzés közben sem.

Kisebb munkák kivitelezéséhez akár bérelhetünk is

Amennyiben több hónapon át tartó, nagyobb volumenű munkák kivitelezése előtt állunk, akkor értelemszerűen a gurulós állvány vásárlása kínálja a leginkább optimális megoldást. Kisebb munkáknál viszont nem feltétlenül érné meg beruházni egy ilyen eszközbe.

Az sem tanácsos, hogy a néhány napos építkezésekhez régi, elavult és nem túl biztonságos eszközöket alkalmazzunk. Pontosan ezért indította el az Állványbázis.hu a bérleti szolgáltatását, amelynek keretei között a számunkra fontos eszközt a szükséges időre bérbe tudjuk venni. Így egy strapabíró és megbízható állványon tudunk dolgozni, méghozzá addig, ameddig szükségünk van rá.


 

h i r d e t é s