fbpx Supinált bakancs a fagyos reggelekre | CIVILHETES

h i r d e t é s

Supinált bakancs a fagyos reggelekre

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Supinált bakancs a fagyos reggelekre

2021. november 12. - 11:50

 

Azt szokták mondani, hogy a gyermekek úgy nőnek, mint a gomba. Nos, ez valójában így van. Minden évszakváltásnál újabb és újabb ruhatárat kell varázsolnunk a kicsiknek. Mire elérkezik a tél, nem csak a tavalyi kiskabátot növik ki a lurkók, de a supinált bakancsból is újat kell vásárolnunk. 

Forrás: lurkocipo.hu

Téli előkészületek

Az őszi időszak remek ráhangolódás a télre. A hűvös napok beköszöntével elkezdhetünk készülődni a téli fagyokra. Intézkedhetünk a téli tüzelővel kapcsolatban, elővehetjük a szekrényből a meleg kabátokat és a kötött pulóvereket. A felnőttek esetében egyszerű a helyzet, mivel szinte mindannyiunknak évek óta megvan a jól bevált téli öltözet, amiben nem fagyoskodunk.

A gyermekek esetében ennél a tennivaló egy kicsit több. A lurkók gyors növekedése miatt minden évszakban újabb és újabb ruhákat és kiegészítőket kell beszereznünk. A tavalyi kiskabátot már régen kinőtték, ahogyan a pulóvereket és bélelt nadrágokat is. Jó, ha a szükséges ruházatot minél előbb beszerezzük, mivel az időjárás rendkívül szeszélyes hazánkban az utóbbi időkben, így nem tudhatjuk, mikor érkeznek meg az első fagyok.

Supinált bakancs a fagyos télre

Több olyan szempont is van, amire figyelnünk kell a megfelelő gyerekcipő kiválasztása során. A Lurkócipő supinált bakancs kínálatában között azoknak is megtaláljuk a megfelelő lábbelit, akiknek a különleges kialakításra is oda kell figyelniük.

Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a kiscipő természetes anyagok felhasználásával készüljön, hiszen a bőr felsőrész biztosítja a jó szellőzést. Lényeges, hogy a bélés anyaga is megfelelő legyen és kellő vastagsággal rendelkezzen. A túl vastag, rossz minőségű anyagból készült bélések miatt megizzadhat a kicsi lába, ezért feltétlen kerüljük el a rossz minőségű termékeket.

A talp kialakításánál fontos kritérium, hogy legyen kellően rugalmas, mivel a túl merev talpak nem támogatják megfelelően a járást, ami gyermekek esetében kiemelt jelentőségű. Azoknak a lurkóknak, akik valamilyen járási rendellenességgel küzdenek, már lehetőség van supinált bakancs vásárlására. A rossz lábtartás korrigálása a supinált cipők speciális kialakításával történik, úgy, hogy a helyes pozícióba terelik a lábacskákat. A supinált bakancs viselésével a kisgyermek idővel megszokja a helyes lábtartást, így megóvhatjuk a későbbi egészségügyi problémák kialakulásától.

A nem megfelelő járás hosszú távon lúdtalp és gerincproblémák kialakulásához vezethet, ezt szükségszerű időben megelőzni.

Amit szülőként tehetünk

Minden szülő kötelessége, hogy a legjobbat nyújtsa gyermekének és gondoskodjon az egészsége megőrzéséről. Egy helytelen lábtartás könnyen korrigálható a megfelelő supinált bakancs viselésével. Ezek a cipők mára könnyen elérhetők, és nagy lépést tehetünk a gyermekünk gondtalan élete felé.


 

h i r d e t é s