h i r d e t é s

Suzuki Világrekord Nap a Hungaroringen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Suzuki Világrekord Nap a Hungaroringen

2018. május 25. - 15:05

 

A Magyar Suzuki Zrt. június 9-én szombaton megrendezi a SUZUKI VILÁGREKORD NAPOT a Hungaroringen, ahol a cél, hogy a rekordot rögzítsék a Guinness Rekordok Könyvében. 

Forrás: suzuki.hu

Az ingyenes, egész napos programon a szervezők minden Suzuki motorosra számítanak.

A hazai újautó eladásokat magabiztosan vezető Suzuki most motorjaival készül nagy dobásra, a cél nem kisebb, mint Guinness rekordot dönteni. A merész vállalkozással igyekeznek minden Suzuki motorkerékpár tulajdonost megmozgatni június második hétvégéjén.

A rekordállítás lényege, hogy a lehető legtöbb Suzuki motorkerékpár tulajdonos vegyen részt az eseményen! A világrekord mérése pontosan 13 órától kezdődik, így érdemes időben érkezni, hogy mindenki regisztrálhasson. A rekordon résztvevő összes Suzuki motoros felvezetéssel együtt hajt majd fel a Hungaroring pályacsíkjára, és közösen tesz meg legalább 3.2 kilométeres távot. Ez azt jelenti, hogy rendhagyó módon, egyben pályatörténelmet is írva, a Hungaroring aszfaltcsíkján egy időben, egyszerre gurul végig az összes Suzuki motor. A résztvevőknek egy korábbi belga Suzuki rendezvényen állított rekordot kell megdönteniük, ahol 915-en tették meg a 3.2 kilométeres szakaszt.

Forrás: suzuki.hu

A nem mindennapi eseményen a Guinness kísérleten túl, a szervezők több mint 900 motorosnak biztosítanak ingyenes pályamotorozást (felvezetéssel és felvezetés nélkül), több mint 500 motorosnak pedig különböző vezetéstechnikai képzéseket (Hungaroring Motoros Akadémia és a rendőrség szervezésében) tartanak. Lesz kaszkadőr bemutató, motorkerékpár teljesítménymérés (Mami kamion), továbbá rengeteg egyéb motoros program és meglepetés.

A kiállításon látható a Suzuki teljes modellpalettája: a legújabb Suzuki motorkerékpárok mellett az autók, mint például az új Suzuki Swift Sport és a hajómotorok is felsorakoznak majd. A rendezvényen mindezeken túl igazi motoros csemege is jelen lesz, mégpedig Alex Rins híres MOTOGP versenyző SUZUKI GSX-RR versenymotorja!

A Suzuki motoros világrekordról bővebb információkat az esemény honlapján, és Facebook oldalán olvashatnak az érdeklődök. Az egész napos esemény minden látogató számára ingyenes. A rendezvény programjain és rekordkísérleten minden rendszámos Suzuki motorkerékpár tulajdonos ingyenesen vehet részt, továbbá behajtás csak Suzuki motorkerékpárral lehetséges!

PROGRAMTERV:

  • 08:00                                  KAPUNYITÁS és a HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ KEZDETE
  • 09:00 - 12:00                     INGYENES VEZETÉSTECHNIKAI PROGRAMOK és PÁLYAMOTOROZÁS I.
  • 12:10 - 12:40                     KASZKADŐR BEMUTATÓ - Kulman Miki (MikeBoy)
  • 12:40 - 13:00                     SUZUKI MOTOR SZÉPSÉGVERSENY ÉS MOTOROS LÁNY SZÉPSÉGVERSENY
  • 13:00 - 15:00                     SUZUKI VILÁGREKORD KÍSÉRLET
  • 15:00 – 18:00                    INGYENES VEZETÉSTECHNIKAI PROGRAMOK és PÁLYAMOTOROZÁS II.
  • 13.00 – 13:30                    KASZKADŐR BEMUTATÓ - Kulman Miki (MikeBoy)
  • 18:00                                  RENDEZVÉNY ZÁRÁSA

 


 

h i r d e t é s