h i r d e t é s

"Szabad a sör"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Szabad a sör"

2021. április 24. - 16:50

 

Erre az agitprop fotóra várok péntek reggel óta.

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Tuladonképpen semmi jelentősége nincs annak, hogy megitta vagy nem itta meg. A propagandértéket kell nézni, micsoda következetesség! Pénteken bemondom, szombaton megcsinálom. Hűha. Akkor a "dolcsevíta" söröcske után mondja már el miniszterelnök úr, hogy miért kerül egy zacskó fürtös paradicsom, egy doboz kockázott bacon, egy üveg málnaszörp, egy vaj, 5 kifli és egy negyed kiló kovászt sosem látott kenyérke 3240 forintba?

Ha azonban csak tartja a poharat, mint amikor pózolt egyet az "épp' beadott" kínai vakcinával, akkor nem őszinte dolog, csak egy földszintes varázslat. A szépen felépített és adagolt propaganda.

De tegyük fel, hogy megitta. Lehet, hogy azért volt szép ez a nap, mert hosszú idő után volt 50 perc*, amikor a miniszterelnök alkoholos befolyásoltság alá került és ezalatt az idő alatt nem munkálkodott "értünk".

Ja és miniszterelnökként nem fogadhatja el ajándékba a söröcskét, főleg nem egy jogállamban. Mert ugye Magyarország ugyan nem köztársaság, de jogállam.

* Nncs két egyforma ember, úgy az alkoholt sem egyforma ütemben bontja le a szervezetünk. Sok tényező hat a lebontási folyamatra, ilyen:

AZ ÉLETKOR, A TESTZSÍRTARTALOM, AZ ELFOGYASZTOTT ÉTELEK MENNYISÉGE ÉS ZSÍRTARTALMA – VAGY ÉPPEN AZ, HOGY ÉHGYOMORRA ITTUK-E –, A BESZEDETT GYÓGYSZEREK FAJTÁJA ÉS MENNYISÉGE, ILLETVE AZ IS, HOGY AZ ADOTT ALKOHOLMENNYISÉGET MENNYI IDŐ ALATT FOGYASZTOTTUK EL.

Tehát a következő lebontási adat csak hozzávetőlegesek, és egy egészséges májjal rendelkező, egészséges felnőttre vonatkoznak. 1 pohár (3 dl) 4%-os sör: 50 perc

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s