h i r d e t é s

Szabálytalankodó motorossal ütközött egy szabálytalan autós - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szabálytalankodó motorossal ütközött egy szabálytalan autós - VIDEÓ

2022. július 12. - 08:52

Forgalomtól elzárt területen vágott át egy motoros, hogy megelőzhesse az araszoló járműveket, de...

Forrás: magyarkozut/Instagram

...arra nem számított a motoros, hogy lesz egy autós, aki szintén ugyanerre gondol, vagyis arra, hogy szabálytalanul kielőzi a sort. 

Ők ketten találkoztak, az autós így viszont belökte a külső sávba a motorost, kész szerencse, hogy nem került a kamionok alá.

"A hasonló esetek elkerülése érdekében kérjük, hogy a motorosok csak az álló kocsisorok esetében haladjanak balról, jobbról, középen a járművek mellett. De akkor is óvatosan, megfelelő sebességet választva tegyük ezt meg és figyeljenek az autósokra, győződjenek meg róla, hogy biztonságosan el tudnak haladni mellettük. És persze csak olyan helyen haladjanak, ahol azt szabályosan megtehetik. Az autósoknak is nagyon kell figyelnie, ha sávot szeretnének váltani egy párhuzamos közlekedésre alkalmas úton, használják a visszapillantó tükröket, figyeljék a holtteret és készüljenek arra, hogy egy motoros is elhaladhat mellettük. És persze ők is csak olyan helyen közlekedjenek, ahol az szabályos. Figyeljünk, vigyázzunk egymásra, tartsuk be a szabályokat, nemcsak magunk, hanem a többi közlekedő biztonsága érdekében is!" - írja közleményében a Magyar Közút


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky