h i r d e t é s

Szabályzatok felülvizsgálata

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szabályzatok felülvizsgálata

2018. március 20. - 14:35

 

A cégeknek a számviteli törvények mellett azokra a belföldi jogszabályokra is tekintettel kell lennie, amelyek szakterületenként különféle szabályzatok elkészítését (leltározási szabályzat, selejtezési szabályzat, bizonylati rend, értékelési szabályzat, pénzkezelési szabályzat) kötelezővé teszik a vállalatok számára az alapítástól számított 90 napon belül. 

A szabályzatok hiánya vagy hibái miatti nagy összegű mulasztási bírságok elkerülése érdekében – nemcsak a számviteli törvények elkerülése esetében – vállalat átlátható és rendszerezett vezetése is megkívánja, hogy ezeket a szabályzatokat a területen jártan szakértő végezze. A felelősségi köröket és ellenőrzési módokat egyértelműen rögzítő céges működés érdekében és a büntetések elkerülése miatt is elengedhetetlenül számottevők.

A legfontosabb és rendszeresen összeállított szabályzatok között a következők is említendők: Kintlevőség-kezelési Szabályzat, Számviteli politika, Cafetéria Szabályzat, Informatikai Biztonsági Szabályzat, Szervezeti és Működési Szabályzat, Iratkezelési Szabályzat, Személygépkocsi-használati Szabályzat, Kiküldetési Szabályzat. A vállalat eredményes és összehangolt működése érdekében több nyelven beszélő csapatunkkal adott esetben biztosítani tudjuk a külföldi anyavállalatnak és a számviteli törvényeknek megfelelő belső ellenőrzési rendszer és szabályozás kialakítását.

Ha biztonságra és nyugalomra vágyik cége pénzügyei kapcsán, az Mscity-nél megfelelő partnerre talált. Több szolgáltatással találkozhat egy helyen, amelyet a mérlegképes könyvelő nem tud nyújtani, ide értve a számvitel, könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálatot is. A cég a vállalatvezetőket segíti a komplex pénzügyi és számviteli szolgáltatással, valamint a profit maximalizálásában, az adó minimalizálásában segítenek, akár a nemzetközi szintéren is.

Hatékony és kényelmes számviteli, adótanácsadási profilt alakítottak ki több éves mérlegképes könyvelői és könyvvizsgálói tapasztalat alapján, így Ön egy helyen hozzájuthat mindenhez, ami vállalata sikerét hosszú távon garantálja, a kellemetlen meglepetésekkel sem kell számolnia. A több éves gyakorlatnak köszönhetően segítik Önt az anyavállalattal való sikeres együttműködésben, valamint a magyarországi kirendeltség vagy újonnan alapított társaság rövid és hosszú távú eredményességének kialakításában.


 

h i r d e t é s