h i r d e t é s

Szájer József második szexbotrányába belebukott

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szájer József második szexbotrányába belebukott

2020. december 02. - 06:11

 

"Nem konvencionális" szexpartin vett részt a Fidesz alapító tagja Brüsszelben és a rendőrségi razzia elől egy ereszcsatornán próbált meg elmenekülni az időközben lemondott magyar EP-képviselő.

Szájer József - Fotó: AFP/PETER KOHALMI

Nem a brüsszeli incidens volt az első

Szájer Józsefnek, aki Magyarország Alaptörvényét szövegezte, a kilencvenes években volt hasonló élménye: akkor az osztrák rendőrség fogta el hasonló szex partin, melyen kábítószert is fogyasztottak. Pataky Etelka magyar nagykövet akkor elsimította a botrányt. Ezt később a Fidesz vezérkara meghálálta neki.
Szájer József ezt követően került ki Brüsszelbe, ahol nemcsak a Fidesz frakció meghatározó személyisége volt, de az Európai Néppártban is fontos szerepet játszott Brüsszelben.

Erkölcsi botrámy a legrosszabbkor

A magyar és a lengyel kormány vétóját azzal is indokolta, hogy Brüsszel rá akarja kényszeríteni a maga nemi erkölcsökkel kapcsolatos liberális elveit az olyan konzervatív keresztény tagállamokra mint Magyarország és Lengyelország. Szájer József lemondó nyilatkozatában is hangsúlyozta, hogy egyetért a magyar kormány politikájával. Saját életvitele mindenesetre furcsán mutatja a kontrasztot a politikusok képmutatása és a valóság között. (fuhu.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s