h i r d e t é s

Széles Gábor megoldotta a maláj gép rejtélyét

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Széles Gábor megoldotta a maláj gép rejtélyét

2014. április 22. - 17:53
0 komment

Megint a földönkívülieket hozta fel az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó, aki ezúttal az eltűnt utasszállító kapcsán fejtette ki a véleményét.

 

"Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból" - kezdte húsvéthétfői Facebook-bejegyzését Széles Gábor.

Hazánk egyik leggazdagabb vállalkozója, a Békemenet főszervezője egy különös jelenséggel hozta összefüggésbe a rejtélyt:

"De a gép eltűnésének idejében a kinai állami televizió leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai égen".

Széles Gábor egyébként arra a hírre reagálva osztotta meg véleményt követőivel, hogy immár nyolcadszor küldtek az óceán mélyére speciális kutatórobotot, de ezúttal sem került elő a maláj gép egyetlen darabja sem.

Aki követi Széles Gábor munkásságát, kicsit sem lepődik meg azon, hogy felemlegeti a földönkívüleket. Ahogy a Hír24-nek adott tavaly decemberi interjúból is kiderült, nemcsak az ufókban, de az új gazdasági csodafegyverben, az energiacellában is hisz.

 

hir24.hu

{flike}

{jcomments on}


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s