h i r d e t é s

Szemét ügy ez a szemét-ügy

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szemét ügy ez a szemét-ügy

2018. március 13. - 14:19

 

Lapunk úgy értesült, hogy Esztergomban lassan két hete a postán várakoznak a 2017. negyedik negyedévről (2017. október 1-2017. december 31.) szóló szemétdíj-csekkek.

Az utolsó szemétdíj-csekk fizetési határideje 2017. november 11.

Azonban valamilyen belső vagy felső utasításra nem kézbesít(het)ik  azokat.

Olyan hírek is felröppentek, hogy a választások előtt nem volna szerencsés még egy mérgelődésre okot adó fizetnivalóval terhelni a választópolgárokat. Egyébként is úton vannak az aktuális Erzsébet-utalványok, amelyek Orbán Viktor ajándékai a nyugdíjasoknak.

Gondoljanak csak bele; mennyire rossz lenne, ha előbb érkeznének meg a tavalyi szemétdíj-csekkek, mint az Erzsébet-utalványok. Sokan mérgelődnének rajta, és ismét fellángolna az elégedetlenkedés, hogy miért csak most küldték ki a csekkeket. Bár az több mint elszomorító, hogy egy olyan erős és büszke országban, mint Magyarország, hónapokba telik egy csekk eljuttatása a fogyasztókhoz.

Ráadásul nyakunkon a választás, amikor minden politikus ártatlanabbnak állítja be magát, mint a ma született bárány.

A dudogást pedig remekül le lehet csillapítani az Erzsébet-utalványokkal és még szavazatokat is hozhatnak a Fidesz-KDNP-nek. Azon pedig ne gondolkozzon el senki, hogy az állam megint meglépi a klasszikusat, azaz az "egyik zsebbe be, a másikból ki" elvet.

Persze az is lehet, hogy ez az egész csak fikció és semmi mást nem bizonyít, csak azt, hogy úgy rossz a Fidesz-féle központosítás, ahogy van.

FRISSÍTÉS (2018. március 13. 14:45)

Várhatóan még a héten megkapják az esztergomiak a szemétdíj-csekkeket.


 

h i r d e t é s