h i r d e t é s

Szijjártó szerint a Fidesz fontosabb a koronavírusnál

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szijjártó szerint a Fidesz fontosabb a koronavírusnál

2021. március 05. - 05:45

 

A külgazdasági és külügyminiszternek sikerült csavarnia egyet a szerdai eseményeken.

Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala

Szijjártó Péter szerint Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezés helyett a "legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte, és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt." A külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta: Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus-járvány miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztetőgépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet - tette hozzá.

"Itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sok ezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges?" - fogalmazott a miniszter, hozzáfűzve: a választ mindannyian el tudjuk képzelni.

"Manfred Weber szégyellje magát! Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet" - olvasható a bejegyzésben. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s