h i r d e t é s

Szikrázó napsütéssel megérkezik a tavasz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szikrázó napsütéssel megérkezik a tavasz

2015. március 07. - 07:39
0 komment

 

Ma és a következő pár napban országszerte sok-sok napsütés melegíti a levegőt, de a reggeli órákban még fagyos időre kell készülni.

Csapadék a jövő hét közepéig biztosan nem várható.

Délelőtt az ország nagyobb részén derült időre számíthatunk, csak néhol lehet kevés felhő az égen. Csapadékra nem kell készülni.  Délután országszerte sok napsütés melegíti a levegőt, a nyugati határ mentén lehet időnként több felhő az égen. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél a déli megyékben és a Dunántúlon megélénkül, néhol átmenetileg erős széllökések is kísérhetik. A legmelegebb órákban 6, 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Holnap és a jövő hét

Vasárnap északon többször megnövekszik a fátyolfelhőzet, máshol derült marad az ég. A sok napsütés mellett csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a keleti szél. 6, 11 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn a napsütést északon szűri több-kevesebb fátyolfelhőzet, máshol derült időre számíthatunk. Csapadék sehol sem alakul ki. Mérsékelt marad a légmozgás. 8, 13 fokra számíthatunk.

Kedden kezdetben változóan felhős lesz az ég, majd mindenhol csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de nem várható csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Csütörtökön napos, száraz idő várható, inkább a nap első felében lehetnek felhősebb tájak. Élénk lesz az északi szél. 11, 16 fok között tetőzik a hőmérséklet

Nagyobb méretért kattintson a képre!

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s