h i r d e t é s

Szívhez szóló idézetek karikagyűrűn

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Szívhez szóló idézetek karikagyűrűn

2021. május 31. - 08:59

 

Életünk során sok fontos döntést kell hoznunk. Ám az egyik legmeghatározóbb pillanat a házasság, amikor két élet összefonódik. Amikor elhatározzuk, hogy összekötjük életünket valaki mással, sok dolog megváltozik bennünk. Elérkezünk egy olyan állomáshoz, ahol egy ajtót bezárunk magunk mögött, és kinyílik egy újabb ajtó és az út, melyen ketten, egymást támogatva haladunk tovább.

Forrás: ekszerkiraly.hu

Az összetartozás szimbóluma pedig a mindenki számára jól ismert karikagyűrű, ami a végtelent, az örökkévalóságot jelenti.

Nem könnyű a választás, hiszen ez az az ékszer, melyet ezek után nap mint nap viselni fogunk magunkon, és ideális esetben ha rápillantunk, még évek múltán is az a boldog, felhőtlen nap jut majd eszünkbe, amikor egymás ujjára felhúztuk közös akaratunk jelképét.

Tedd személyessé a karikagyűrűt

Hogy még személyesebbé tedd a karikagyűrűt, érdemes gravíroztatni a belsejébe. Általában az esküvő napja kerül bele év, hónap, nap bontásban. Bár elhagyni nem fogod, és minden bizonnyal a Nagy Nap dátumát sem feleded majd el. A kezdőbetűk a másik népszerű gravírozott emlék, amit a jegyespárok szoktak kérni a karikagyűrűbe.

De titokban is meglepheted társadat azzal, hogy az ékszerészhez visszamész és gravíroztatsz egy szép idézetet, egy közös, sokat emlegetett mondatot. Igazából bármit, amit magatokénak gondolsz, ami összetart benneteket. Így aztán tényleg valódi személyes emlék, és egyben szívhez szóló meglepetés lesz az esküvő napján a karikagyűrű!

Szerelmes idézetek

Idézetekből rövidet válassz, mert fontos, hogy olvasható legyen.

Ilyenek például a következő, gyűrűre tökéletesen passzoló rövid szösszenetek:

  • Csak akkor hiányzol, amikor lélegzem!
  • A szeretet a kulcsa minden titoknak.
  • Hol te vagy, ott a világ maga.

Minden szerelmes párnak vannak bizonyos jelmondatai, szófordulatok, melyeket gyakran használnak. Becenevek, amin egymást szólítják. A karikagyűrű belsejébe ezek közül is nyugodt szívvel választhatsz, és így biztos lehetsz abban, hogy az évek múltával sem feleditek majd, hogyan kedveskedtetek egymásnak régen.

Ha pedig gyönyörű karikagyűrűt keresel, az Ékszerkirály webáruházban nézz szét. Gyűrűk és egyéb ékszerek széles választéka vár rád!

Karikagyűrű-ajánló

Ha már idézeteket ajánlottunk, álljon itt néhány konkrét karikagyűrű-ajánlat kedvcsinálóként.

A rosegold, azaz a rozéarany szín az arany és az ezüst üdítő kombinációja. Fiatalos, trendi, és bármilyen ékszert is készítenek belőle, az különleges lesz. A rosegold és ezüst kombinációja, kis strasszkövekkel kirakva pedig remek párost alkotnak. Néhány strasszkővel még megbolondíthatod a női párját, hogy igazán egyedi legyen.

Hallottál már matt karikagyűrűről? És olyanról, ami fekete színű? Igazán elegáns darabok, bár elsőre biztos furcsának tűnnek. A fekete általában a férfi ujjára kerül, míg női párja aranyszínű.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s