h i r d e t é s

Szőrén-szálán eltűnt egy bepelenkázott férfi a karcagi kórházból

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szőrén-szálán eltűnt egy bepelenkázott férfi a karcagi kórházból

2016. július 20. - 08:35
0 komment

 

Képtelenségnek tartja öccse eltűnését Mile Sándor - írja a Propeller.

Fotó: MTI/Bugány János

Április 9. óta semmi hír nincs róla, pedig szerinte elképzelhetetlen, hogy saját lábán elhagyhatta a karcagi kórházat, ahova tavaly október 5-én vitték be – írja a BorsOnline.

Imre el­esett, beütötte a fejét, és vérömleny keletkezett az agyában. Emiatt a pszichiátrián kezelték.

10-15 féle gyógyszert kapott, és kikötözték. Mi Püspökladányban lakunk, a 85 éves édesanyámmal hetente kétszer tudtuk meglátogatni. 75 kilóról lefogyott 45-re, és ha eloldották, menni is csak annyit tudott, hogy legfeljebb az asztalig elbotorkált.

Imrét utoljára április 3-án látogatták meg hozzátartozói. Akkor megbeszélték a kórházzal, hogy következő szerdán hazaviszik. Már a betegszállítók is visszaigazolták a megrendelést, amikor telefonáltak a kórházból, hogy nem engedik haza a beteget, mert a család nem tudja otthon ápolni megfelelően.

Szombaton hívták a bátyját a kórházból, hogy Imre eltűnt.

A testvére szerint, egy szál pólóban, bepelenkázva, papucsban nem sétálhatott ki az ötfokos hidegbe. Hiába érdeklődtek a kórházban, hogy mi történt, azonkívül, hogy eltűnt, semmit nem mondtak. Hiába kérték a kórházi jelentést, azt válaszolták, hogy csak akkor adják ki, ha megkerül. Feljelentést tettek a rendőrségen a kórház ellen, de a nyomozás eredményéről sem mondanak semmit. A kórház nekik sem adta ki a jelentést, sőt feljelentették őket . Az intézmény be van kamerázva. Kérték, hogy nézzék meg a felvételt, de állítólag az aznapi nincs meg.

A kórház csak annyit közölt a lappal, hogy Mile Imre eltűnése ügyében a Püspökladányi Rendőrkapitányság jelenleg is körözési eljárást folytat. A rendőrség még keresi.

propeller.hu


 

h i r d e t é s