h i r d e t é s

Szülei és fia mellé temethetik Andy Vajnát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szülei és fia mellé temethetik Andy Vajnát

2019. január 23. - 07:25

 

Bár még nem mondták ki a végső szót, elképzelhető, hogy fiatalon elhunyt fia és szülei mellett nyugodhat Los Angelesben Andy Vajna. Arról, hogy hol temetik el a világszerte ismert filmproducert, az özvegye, Tímea dönthet.

Andy Vajna - Forrás: 24.hu

Vajna 1956-ban menekült el Magyarországról, az Egyesült Államokban kezdett új életet és tett szert világhírnévre olyan kultikus filmjeivel, mint a Rambo, a Terminátor vagy az Evita. Ám szíve gyakran húzta haza, a végső lökést azonban egy családi tragédia adta meg, amikor 12 évvel ezelőtt súlyos betegséggel küzdő fia eldobta magától az életet.

"Mivel Los Angelesben minden Justinra emlékeztette Vajnát, inkább Budapestre költözött" 

– mesélte a Blikknek egykori jóbarátja, Bunyik Béla.

"Nagyon erős karakter volt, ritkán fordult elő, hogy Andyt meghatódva látta az ember. Szörnyű tragédia egy ilyen fiatal fiút elveszíteni, szerintem a levegőváltozás, hogy elment messzire, talán segített neki feloldani ezt a fájdalmat".

Andy Vajna korábban arról beszélt, hogy soha nem dolgozta fel igazán Justin halálát. Ám azzal a tudattal, hogy a fia nem akarta tovább nehezíteni szülei életét a betegségével, talán könnyebben megemésztette a döntését.

"Nagyon közel álltam a fiamhoz, látta, hogy a mamája és a papája szenved. Elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk 

– nyilatkozta Andy Vajna Kadarkai Endrének az Echo Tv Arckép című műsorában. – 

Ez nem kiút a tragédiából, hiszen Justin mindennap velem van, de egy elfogadható ok a fejemben, ami kicsit megnyugtat".

Mivel itthon is számos tisztelője akad, ezért valószínű, hogy Magyarországon is lesz egy búcsúztatója, de végül örök nyugalomra szülei mellett helyezik Los Angelesben. (ripost.hu)


 

h i r d e t é s