h i r d e t é s

Szürke lesz a szombat is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szürke lesz a szombat is

2015. március 14. - 07:55
0 komment

 

Szombaton még sokfelé erősen felhős lesz az ég, kelet felől azonban elkezdődik a javulás, és ott helyenként hosszabb időszakokra kisüthet a nap.

Vasárnap, a nemzeti ünnepen viszont sokkal jobb idő várható, a jövő héten pedig szikrázó napsütés és 15 fokos délutánok lesznek jellemzők! - írja az idojaras.hu

Ma délelőtt országszerte sok lesz a felhő, délen vékonyodhat el helyenként a felhőzet. Északon elszórtan gyenge eső előfordulhat, máshol számottevő csapadék nem valószínű.  Délután keleten többfelé felszakadozik a felhőzet és hosszabb időszakokra is kisüt a nap, máshol még marad a többnyire felhős idő. Elszórtan számíthatunk záporok kialakulására. A változó irányú szél mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 6, 11 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Vasárnap a többórás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, de számottevő csapadék nem várható. Élénk lesz a délkeleti szél. Kora délután 10, 15 fok várható.

Hétfőn a napütést időnként felhők zavarhatják, de csapadék nem várható. Délutánra kellemes tavaszi hőmérséklet alakul ki. Megerősödik a délkeleti szél. 11, 16 fokra melegszik a levegő.

Kedden kezdetben változóan felhős lesz az ég, majd kelet felől gyorsan csökken a felhőzet, és délután már sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Élénk lesz a délkeleti szél. 11, 16 fokra számíthatunk.

Szerdán a napsütést főleg nyugaton, délnyugaton zavarhatja felhősödés, illetve délután nyugat felől is növekszik a felhőzet. Csapadék nem várható. Megerősödik a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 11, 16 fok között alakul.

Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, keleten lehet kezdetben némi napsütés. A Dunántúlon gyenge eső is előfordulhat, de az ország nagy részén csapadék nem várható. Erős lesz a keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s