h i r d e t é s

Takarófóliák medencékre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Takarófóliák medencékre

2020. április 13. - 16:41

 

A medence védelme szempontjából fontos szerepe van a takarófóliának. Amikor nem használjuk a medencét, egyszerűen ráhelyezzük a takarófóliát, és már nem is kell attól tartani, hogy a vizet szennyeződés éri. Sőt! A szolártakaró a hőt is képes benntartani, így mindig kellemes vízben fürdőzhetünk. Nézzük őket részletesebben is!

Forrás: medenceorias.hu

INTEX medence-védőtakaró

A védőtakaró tehát elsősorban a kisebb-nagyobb szennyeződésektől óvja meg a medence vizét, megakadályozza a falevelek, rovarok vízbe való jutását. Puhafalú és csővázas medencénél is használható. Anyaga UV-álló, polietilén anyag, zsinórral rögzíthető a medence falához. Könnyen ráhelyezhető a medencetestre, de levétele is egyszerűen történik. Ha nem használjuk éppen, akkor is biztonságos helyen tároljuk, hogy a fólia ne sérüljön meg.

A Medence Óriásnál kapható takarófóliák között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő kivitelt.

INTEX prémium medence-szolártakaró

A védőtakaró is jó szolgálatot tesz, a szolártakaró annyiban ad többet, hogy nemcsak bent tartja a hőt, hanem képes is megemelni azt néhány Celsius-fokkal. A szolártakaró a Nap energiáját hasznosítva tudja emelni a hőmérsékletet, de ideális lehet az éjjeli használata, amikor is a hő raktározható, reggel pedig ideális hőviszonyok közt kezdődhet a pancsolás. Felhelyezésekor ne feledjük, hogy a buborékokkal lefelé feküdjön a medencén. A szolártakaró fenntarthatósága szempontjából is lényeges, hogy a medence vizének a pH-értéke a megfelelő tartományon belül maradjon, és a klórszint se legyen magasabb a megengedett értéknél.

Kiegészítők

Van néhány egyéb kiegészítő, ami még jól jöhet, ha a medence védelméről van szó. Ilyen egyrészt a medenceszőnyeg, amivel a medence alja védhető meg a sérülésektől. Puha lépőfelületet garantál, könnyen lehelyezhető. A medence alátétfólia is hasonló célt lát el: erre ráhelyezhetjük az egész medencét; nem kell többet attól tartani, hogy a medence alját felsérti valami. Egyszerűen göngyöljük ki a kiválasztott helyen és helyezzük rá a medencetestet. További kiegészítő a kézi tekercselő, aminek segítségével pillanatok alatt le- és feltehető a takaró a medencére - nincs többé bosszankodás a nehézkes felrakás-levétel miatt, a tekercselő segít a rögzítésben.


 

h i r d e t é s