h i r d e t é s


Tarlós: az utcán sincs légkondi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tarlós: az utcán sincs légkondi

2017. szeptember 18. - 18:54

 

Újabb érdekes magyarázatot adott Tarlós István arra, hogy miért nincs légkondicionálás a metrón. A fő ok persze a pénzhiány. - írja a napi.hu.

Forrás: napi.hu

Ha elmegy sétálni a hőségben, vagy gyalog megy el a pünkösdfürdői strandra a békási megállóból, ott is 32-34 fok van

- mondta Tarlós István az Index.hu-nak a hiányzó metróklímával kapcsolatos kérdésre.

A főpolgármester persze finomította állítását, hiszen hozzátette, hogy nem elbagatellizálni akarja a dolgot és ha lenne rá forrás, akkor ő lenne az első, aki azt mondaná, hogy csináljuk meg. Ugyan ez igaz az akadálymentesítésre, amellyel kapcsolatban Tarlós István korábban is mondott érdekeset.

Tarlós a légkondit nem tartja meghatározó fontosságúnak, emiatt biztos nem kéne meghiúsítani egy teljes beruházást.

Az interjúban a főpolgármester kerülte, hogy konkrét számokkal álljon elő a metró felújításával és a pótlással kapcsolatban, azt azonban megígérte, hogy nem hagyja elszállni a költségeket.

A kerékpárutakkal összefüggésben azt mondta, hogy egy csaknem kétmilliós város teljes közlekedéspolitikáját nem lehet kizárólag a kerékpárosok kemény magjának véleményére alapozni. Ettől függetlenül tudja, hogy egy széttagolt közigazgatási rendszerben nehezebb végigverni a fejlesztéseket.

Budapest első embere beszélt arról is, hogy a fővárosi közbeszerzések gyorsítására alapított Közbeszerzés Kft.-vel nagyon nincs megelégedve és lehet, hogy javasolni fogja a cég megszüntetését.

napi.huh i r d e t é s

betöltés..

;