h i r d e t é s

Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost

2020. november 29. - 09:26

 

Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva, hogy "elcsalták a 3-as metró beszerzést", nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése, írja az atv.hu.

Tarlós István - Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hadházy Facebook-oldalán úgy fogalmazott: "az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna."

Ezen kívül úgy fogalmazott: "A budapesti városvezetés arcátlanul csalt a metró beszerzésével még akkor is, ha a mostani jelentés magát a közbeszerzési eljárást törvényesnek mondja."

Tarlós az atv.hu kérdésére azt közölte: "ami most a Hadházy-nyilatkozat lényegét illeti, a konkrét kérdést, nem értem, miért nem a BKV vezérigazgatóját kérdezik, aki az ügy pontos ismerője, és miért Hadházyt idézik."

A független képviselő állításai kapcsán azt mondta, Hadházy egy konkrét ügyben alaptalanul vádolta meg bűncselekménnyel. „Ez már a legliberálisabb felfogás szerint is túllép a véleménynyilvánítás határain. Ez konkrétan rágalmazás”, jelentette ki. Tarlós leszögezte: ezért „természetesen” feljelenti Hadházyt.

Reagált Hadházy

"Tarlós István pontosan tudja, a főváros sokkal jobban járt volna, ha nyílt pályázaton új szerelvényeket vesz a 3-as metró vonalára" – írta Hadházy a feljelentésről szóló cikkre reagálva Facebook-oldalán. A képviselő szerint Tarlós mostani reakciója jelzi: "feljelentéssel fenyegetőzni azok szoktak, akik pontosan tudják, igazam van."

Egyúttal emlékeztetett, hogy a főváros vizsgálata is arra jutott, hogy a metrószerelvényeket nem felújították. (24.hu)

 


 

Kommentek

h i r d e t é s