h i r d e t é s

Tarolt a Huawei az idei IFÁ-n

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tarolt a Huawei az idei IFÁ-n

2019. szeptember 16. - 12:37

A gyártó Kirin 990 chipkészletét és a FreeBuds3 headset-et is díjazták Berlinben.

Több mint 20 díjat hozott el a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága és ezzel megerősítette vezető pozícióját termékdizájnban és –innovációban az idei IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartásigép-vásár) kiállításon. A vállalat termékei közül a Kirin 990 chipkészlet, a FreeBuds3 vezeték nélküli fülhallgató, valamint a P30 Pro zászlóshajó-készülék is számos, többek között olyan neves szakmai portálok elismeréseit tudhatja magáénak, mint az Android Authority, az Androit Central vagy az Ubergizmo. 

Idén is kiosztották a legjobb innovációknak járó díjakat a berlini IFÁ-n. A Huawei Technologies legújabb chipkészlete, a Kirin 990 (5G) minden korábbinál fejlettebb teljesítményének, energiahatékonyságának, valamint mesterséges intelligencia-megoldásainak, a FreeBuds3 vezeték nélkül fülhallgató pedig a világ első duál-mód Bluetooth 5.1 Soc-nak köszönheti elismeréseit.

A legnevesebb szakmai portálok, többek között az Android Authority, az Android Central és az Ubergizmo egyöntetűen méltatták a Huawei legújabb innovációit. A 27 ország 55 elektronikai magazint tömörítő szövetsége, az EISA a vállalat idén márciusban bemutatott zászlóshajó-készülékét, a P30 Pro-t választotta a 2019-2020-as év legjobb készülékének.

A Huawei díjnyertes termékei a vállalat emberközpontú innovációnak újabb mérföldkövei, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogyasztók a jövőben is kiváló minőségű és összeköttetésű technológiai megoldásokat használhassanak.

A Huawei Technologies készülékeinek idei IFA-díjai:


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky