h i r d e t é s

Te is irigykedve nézed az új autók lámpáit?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Te is irigykedve nézed az új autók lámpáit?

2022. október 25. - 09:08

Talán nem mondunk azzal újat, hogy minden autógyártó cég folyamatosan olyan fejlesztésekkel rukkol elő, amelyek vagy kényelmesebbé vagy biztonságosabbá teszik a vezetést. 

Forrás: royaltuning.hu

Teljesen érthető, hogy megjön a kedved az ilyen újításokat látva ahhoz, hogy újabb és modernebb autóra válts, ugyanakkor tudjuk, hogy ezt kevesen tehetik meg – nem feltétlenül az anyagiak miatt, inkább a sok utánajárás, papírozás miatt.

De ki mondta, hogy nem vetheted be ezeket az újításokat a régi, strapabíró és jól bevált autódon? Mutatjuk is, hogy mit tehetsz az ügy érdekében!

Emelt fényerejű izzót minden autóba!

Biztosan neked is eszedbe jutott már, hogy a régebbi modellnek számító autódon felturbózd az izzók minőségét. Szerencsére a Royal Tuning menetfényeivel ezt most könnyen megteheted.

Azt ugyebár minden autóvezető tudja, hogy a tompított fényt és reflektort mikor használja, de kevesen tudják, hogy a kettő közötti különbség a lámpatest kialakításából adódik, és ezen múlik, hogy közelre vagy távolra fókuszálódik a fény.

Persze a gyártók folyamatosan rukkolnak elő az ilyen vagy olyan innovatív újításokkal, így aztán nem csoda, ha időnként úgy érzed, elcsábulnál.

Ehhez persze nem kell azonnal új autót szerezni, hiszen szerencsére van arra megoldás, hogy kevésbé költséges módon modernizáld az autód menetfényeit!

Te is nagyobb fényerőre vágysz?

Nem csoda, ha erre a kérdésre igennel felelsz, hiszen ki az, aki ne szeretne minél többet látni, amikor szürkületben vagy éjszaka az utakat rója? Ha kíváncsi vagy, mit tudnak az emelt fényű izzók, akkor olvass tovább!

Először is semmilyen átalakítást nem igényelnek, vagyis könnyedén beszerelhetőek az autódba. Mivel rendelkeznek minden szükséges engedéllyel, ezért közúti forgalomban is bevethetőek ezek a jobb látási viszonyokat biztosító fényforrások.

Az emelt fényű izzók hosszabb fénysugárt biztosítanak, ami csak tovább növeli a biztonságérzetet. Az izzók extra tulajdonsága, hogy ráadásképp még UV-szűrővel is el vannak látva.

Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy vajon minden típusú autóra létezik-e ilyen emelt fényű izzó. Szerencsére az összes nagy márka gyári foglalatát megtalálod a Royal Tuning menetfényeinek a kínálatában, így bármilyen autód is van, gondoskodhatsz a biztonságosabb fényforrásokról!

Nem mindig az új autó a megoldás!

Még mielőtt elhamarkodottan döntenél, fontos, hogy tudd, nem mindig az új modell vásárlása a megoldás. Ha egyébként meg vagy elégedve az autóddal, ha megbízható darabnak tartod, akkor semmi értelme lecserélni, így inkább abba az irányba indulj el, hogy hogyan tudnád turbózni, tuningolni kicsit.

Sokan tévesen azt hiszik, hogy a tuning ront az autó minőségén, holott épp az ellenkezőjét teszi: olyan ezidáig ismeretlen tulajdonságokat csalogat elő belőle, amiről eddig azt hitted, csak új autóban találod meg. Nos, egy régi autó is kaphat új részeket, így semmiképp se vesd el ezt a kombinációt, ha javítani szeretnél az autódon!