h i r d e t é s

Tessék mondani, a számla megvan a csónakról?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tessék mondani, a számla megvan a csónakról?

2020. január 14. - 16:39

Erősen kezdte kormányunk a hetet, beüzemelték a veterán járőrhajót, a Baját és még aznap fogtak egy migránscsónakot a Tiszán.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A kormánypropagandisták olyan szinten hülyének nézik a közvéleményt, hogy ezen már tényleg csak röhögni tudok, de kínomban.

Hír volt, hogy az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred Baja járőrhajója valahol Szeged és a szerb országhatár között, egy migránsok által hátrahagyott gumicsónakot talált.
Az eseményt az MTI képben mesélte el. A szépen komponált felvételen balra látható a honvédség járörhajója, jobbra a "migránsok" gumicsónakja. És valahonnan az MTI fotósa is dolgozott, aki mit ad isten éppen arra csónakázhatott.


Nagyobb méretért kattintson a képre!

A Seahawk 4 típusú gumicsónakot már 33950 forinttól megvásárolhatták a migránsok.
Nyilvánvalóan bujkálnak valahol ezek a fránya migránsok, a kismotort vagy az evezőket magukkal vihették, szóval nem lesz nehéz elkapni őket.


Forrás: Sksportstore

A gumicsónakot egyébként négyszemélyesnek árulják, de inkább csak három felnőttnek kényelmes. "Összességében nagyon jó csónak" - írja egy boldog tulajdonos. Más felhasználók szerint jól néz ki a gumicsónak, de maxmium a felét éri az árának.

Frissítés (2020. január 14. 16:40)

Alig várom a hírt, hogy tulajdonképpen valakik, valamikor, valahonnét ellpoták ezt a gumicsónakot a tél közepén...


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s