h i r d e t é s

Testvérpár lövöldözött egy esztergomi szórakozóhelyen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Testvérpár lövöldözött egy esztergomi szórakozóhelyen

2014. május 11. - 05:01
0 komment

 

Egy testvérpár megpróbált belógni egy esztergomi szórakozóhelyre szombat este, de a biztonsági őr feltartóztatta őket.

Lövések is eldördültek a vita során. A szintén közbeavatkozó tulajdonost sérüléssel szállította kórházba a mentő.

A kerítésen át akart bejutni egy helyi szórakozóhelyre egy testvérpár Esztergomban szombat este. A biztonsági őr észrevette és feltartóztatta őket. Szóváltás alakult ki közöttük. Az őr és a szórakozóhely tulajdonosa felszólította a 22 éves B. Györgyöt és a 20 éves B. Richárdot, hogy ne másszanak át a kerítésen. A testvérek nem értettek a szóból, összeverekedtek a sértettekkel.

B. György ekkor elővette a magánál tartott gázriasztó fegyverét. Öt lövést adott le belőle, amelyek közül az egyik eltalálta a tulajdonost. Őt a mentőszolgálat a kórházba vitte. A helyszínre érkező egyenruhások elfogták és előállították a testvérpárt. Az Esztergomi Rendőrkapitányságon mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Velük szemben a nyomozók alkohol- és kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak. Mindkettő eredménye pozitív lett.

A Dorogon élő 22 éves B. György ellen súlyos testi sértés kísérlete, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és kábítószer birtoklása miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, míg 20 éves testvérét kábítószer birtoklásával gyanúsította meg a rendőrség.

 

kemma.hu

{flike}

{jcomments on}


 

h i r d e t é s