h i r d e t é s

Tiszta vizet a pohárba! Ki is Müller Cecília országos tisztifőorvos!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tiszta vizet a pohárba! Ki is Müller Cecília országos tisztifőorvos!

2020. március 21. - 12:37

 

Habzó szájjal szidják Müller Ceciliát olyan írásokban, amelyeknek néha még köze sincs a valósághoz. Teszik ezt akkor, amikor tényleg baj van, tényleg a vírus fertőzési rendszerére kellene koncentrálni.

Müller Cecília országos tisztifőorvos - Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Dr. Müller Cecília, Szakmai története röviden a következő: dunaújvárosi kórházi orvos, mezőfalvi üzemorvos, nagyvenyimi háziorvos, azután dunaújvárosi tisztifőorvos volt. Majd 2010-től néhány hónapig a Közép-Dunántúli Régió tisztifőorvosaként dolgozott. (Ebben a minőségében vezényelte a kolontári vörösiszapömlés következményeinek elhárítását). Ezután (röviden szólva) megyei tisztifőorvos lett.  Innen nevezték ki a mai beosztásába.

A karrierre ránézve nem gondolom azt, hogy olyan személy vezeti a szakmai munka részterületét, aki nem kompetens.

A felelőtlen címkézést kellene abbahagyni, a megoldásokra koncentrálni, valós érveket felhozni, ez lenne a feladat, nem pedig hazug módon vádolni Müller Ceciliát!

Miért kell gyengíteni annak az embernek a tekintélyét, akinek a szakmai múltja megkérdőjelezhetetlen, akinek hitelességén és munkáján múlhat az egészségünk!

hazudozás, Nagyvenyimen szerzett tapasztalattal látja el hivatalát, méltatlan az ellenzéki médiák tevékenységéhez. Valaki menjen már el Fejér-megyébe és kérdezze meg az ottani szakembereket, mielőtt valótlanságokat írnak le!


 

h i r d e t é s