h i r d e t é s

Több, mint egy könyvelőiroda: PGM Expert

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Több, mint egy könyvelőiroda: PGM Expert

2018. október 22. - 13:24

 

Ha szeretne együtt dolgozni egy családias hangulatú, szakmailag hozzáértő könyvelő- és adótanácsadó irodával, úgy a PGM Expert az Ön szolgálatára áll.

Minden, ami a könyveléshez, adótanácsadáshoz kell, tőlük elvárhatják, sőt ennél még többet is, hiszen irodájuk olyan cégindításhoz és cégek működtetéséhez szükséges szakmai tapasztalatokra tett már szert, amivel könnyedén megoldják a rájuk bízott feladatokat.

A PGM Expert Kft.

Az iroda 2007-ben alakult, mint könyvelő- és adótanácsadó iroda. Az elmúlt évek alatt a cég filozófiájához alkalmazkodva, dolgozói arra törekedtek és törekednek folyamatosan, hogy a megbízó cégek létező és függőben lévő problémáira megoldást vagy megoldásokat találjanak.

Fontos számukra, hogy a megbízást adó cégek már a kezdetektől folyamatosan tájékoztatva legyenek a lehetőségeikről, hogy ezzel is megkönnyítsék a célok megvalósításához vezető utat. Minőségi munkájukkal a cégek vezetőit és döntéshozóit biztosítani szeretnék arról, hogy a folyamatos tájékoztatás mellett a PGM Expert egyfajta "üzleti mentoráló" szerepet is magára vállal a közös munka ideje alatt. Ügyfélcentrikus gondolkodásukkal arra törekszenek, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjanak, ha szükséges tájékoztassák és konzultáljanak, amennyiben az Ügyfél ezt igényli, ezzel segítik elő, hogy vállalkozását előre lendítsék.

Fontosnak tartják továbbá, hogy a könyvelés szó hallatán, a cégek vezetőinek ne egy szükséges és kötelező rossz jusson eszébe, aminek elkészítését mindig a kötelező határidő határozza meg. Jobban szeretnék, ha Önök nyugodtan összekötnék a PGM Expert munkáját egy biztonságos, nyugodt és tervezhető, együttműködést elősegítő munkafolyamattal. Ez a munkakapcsolat lehet a vállalkozásuk sikerének elengedhetetlen kulcsa.

Munkatársaik az időben történő minőségi könyvelést, adótanácsadást, gazdaságukkal kapcsolatos tanácsadást biztosítják, folyamatos az együttműködés. A bérszámfejtés elvégzésén, a bizonylatok könyvelésén és az adóbevallások beküldésén túl figyelnek arra is, hogy a cégek igényeire szabottan alakítják ki a számviteli információs rendszerüket, ezzel is megkönnyítve az információátadást, az átláthatóságot, az adatok értelmezhetőségét megbízóik részére.

Amennyiben megbízást kapnak ügyfelüktől, biztosítják, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik a jogszabályok változását, időben értesítik cégük vezetőségét a rájuk vonatkozó cégügyi átalakítások szükségességéről. Segítséget nyújtanak a pénzügyi tervezésben, az árképzésben, hogy terméküket a lehető legnagyobb profit mellett tudják értékesíteni.

Az adóbevallás elkészítésén és benyújtásán kívül folyamatosan ismertetik az igénybe vehető adókedvezményeket és azok mértékét, amit, ha tehetik, alkalmaznak is, ezzel is pozitív lendületet adván vállalkozásának üteméhez.


 

h i r d e t é s