h i r d e t é s

Több órás késéssel újraindultak a nemzetközi vonatok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Több órás késéssel újraindultak a nemzetközi vonatok

2017. július 19. - 13:58

 

A MÁV-Elvira vonatinfo oldalán láthatóan elindultak a vonatok, azonban több órás késésekre kell számítani. - írja a hirado.hu.

Forrás: hirado.hu

A legfrissebb információk szerint az összes nemzetközi vonat továbbindulhatott, azonban több órás késésekre kell számítani az érintett szakaszokon. A MÁV közleménye szerint szerdán délelőtt fél 10-től rendőrségi intézkedés miatt a nemzetközi vonatok közlekedése ideiglenesen leállt az országos vasúthálózaton.

A szerelvények az átvizsgálásuk után folytathatják útjukat. Ma éjfélig a rendőrség minden belépő nemzetközi vonatot átvizsgál a határon, ezért a nemzetközi, illetve némely belföldi járat esetében is késésekre kell számítani.

Az ismeretlen betelefonáló szerint bombát rejtettek el a nemzetközi vonatokon

Sajtóinformációk szerint az összes nemzetközi vonaton bombát rejtettek el, melyet egy névtelen betelefonáló jelentett be a rendőrségnek.

A hirado.hu megkeresésére a MÁV szóvivője elmondta: az ügyben tájékozódnak, egyelőre semmilyen információt nem tud megosztani. Amint kiderül bármilyen részlet, közölni fogják.

A rendőrség utasítására a Magyar Államvasutak Zrt. a 18 közlekedő nemzetközi járatot megállította. A szerelvényeket kiürítették, az utasokat biztonságos helyre kísérték. A várakozó szerelvényeket a rendőrség vizsgálja át.

A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

hirado.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s