h i r d e t é s

Többen meghaltak egy texasi lövöldözésben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Többen meghaltak egy texasi lövöldözésben

2019. szeptember 01. - 08:31

 

Egy 30 éves férfi meggyilkolt négy embert és megsebesített 21 másikat egy szombaton kitört lövöldözésben.

Forrás: CityNews Winnipeg

A lövöldözés a nyugat-texasi Midland és Odessa városokban történt. A támadó, akit a rendőrség már ismert, ellopott egy postai járművet, és tüzet nyitott rendőrökre, motorosokra és vásárlókra.

Az eset egy autópályán kezdődött, ahol egy rendőr igazoltatni próbálta a férfit, aki azonban rálőtt a hatósági emberre. Menekülni kezdett, és közben meglőtt egy másik embert. Később elhagyta saját autóját és ellopott egy postai járművet, hogy azzal meneküljön tovább. Ámokfutása egy mozinál ért véget, ahol már rendőrök hada várta.

A CBS bemutatott egy videofelvételt, amelyen Odessa városban egy mozinál látni lehetett, hogy egy fehér postai jármű nagy sebességgel nekiütközött egy másik járműnek, majd a rendőrök tüzet nyitottak a sofőrre. A képeken sikoltozó embereket lehetett hallani és látni.

A mozi parkolójában végül a rendőrök végeztek az ámokfutóval. A hatóságok korábban azt gyanították, hogy két támadó volt, de később ezt cáfolták. Egyelőre nem lehet tudni pontosan, mi volt a támadó indítéka. (MTI) / hvg.hu


 

h i r d e t é s