h i r d e t é s

Tömegbaleset - lezárták az M1-es autópályát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tömegbaleset - lezárták az M1-es autópályát

2016. október 04. - 22:35
0 komment

 

A Fejér és Pest megye határánál történt baleset műszaki mentési munkálatait Komárom-Esztergom megye katasztrófavédelmi műveleti szolgálata irányítja - írja az autoszektor.hu.

Tömegbaleset - lezárták az M1-es autópályát

A pontosított helyszíni információk szerint a busz és a személyautó karamboljában ketten súlyosan, hatan pedig könnyebben sérültek meg. A tűzoltók a járműveket áramtalanították, most tovább folytatják a mentési munkálatokat. A hatóságok az autópálya érintett szakaszát lezárták. A forgalmat a 27-es kilométerszelvényben az 1-es főútra terelik, a sztrádára visszatérni a 39-es kilométerszelvényben - jelentette a VÉSZ 22.14-kor.

Az autóbusz a sztráda melletti árokba csapódott, a személyautó az úttesten maradt. A Pest és Fejér megye határán történt balesethez több település tűzoltóit riasztották, így a bajnai hivatásos és a bicskei önkormányzati, valamint a zsámbéki önkéntes egységeket, továbbá Fejér és Komárom-Esztergom megye katasztrófavédelmi műveleti szolgálatát. Az autóból a tűzoltók egy embert emeltek ki, a gépkocsi másik utasa nem sérült meg a balesetben. Az autóbuszban tízen utaztak, közülük hat ember sérült meg az első információk szerint, őket a helyszínen a mentők ellátják. A sztráda forgalma a balesettel érintett részen egy sávon, szakaszosan halad Győr irányába. Kérjük az arra haladókat, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a baleset helyszínét - jelentette a vész 22 óra előtt pár perccel.

autoszektor.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s