h i r d e t é s

Toroczkai László nagyon érzi, hogyan kell bojkottálni

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Toroczkai László nagyon érzi, hogyan kell bojkottálni

2019. augusztus 08. - 16:41

 

A támogatóik által megvásárolt Coca-Cola üdítőitalt locsolta az aszfaltra a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Coca-Cola üdítőital-gyártó dunaharaszti telephelye előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A kólalocsoláson kívül elmondta, hogy "zéró homoszexuális propaganda"

Toroczkai László a Coca-Cola telephelye előtt tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: amíg az üdítőitalokat gyártó cég nem hagy fel a homoszexualitás népszerűsítésével, a Mi Hazánk hetente, rendszeres akciókkal fog tiltakozni a vállalat kampánya ellen, és felkérik támogatóikat, hogy ne fogyasszák a cég termékeit.
Hozzátette, a Coca-Cola elismerte, hogy két országban az azonos neműek házassága mellett kampányol, és számos országban támogatja a pride-ot is.

Toroczkai László azt mondta, álláspontjuk szerint egy üdítőital-gyártó cégnek nem az a dolga, hogy politizáljon, beleszóljon az emberek magánéletébe, és nem az a feladata, hogy különböző "társadalmi devianciákat" erősítsen.

A pártelnök felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és ne "támadja" a családokat,  a hagyományos értékrendet, a társadalmat. (MTI)

Az valamiért a mondandójából kimaradt, hogy "Je suis Boldog István"...


 

h i r d e t é s