h i r d e t é s

Tóth Gabi elkezdett nerizálódni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tóth Gabi elkezdett nerizálódni

2021. augusztus 27. - 07:06

Nem kenyerünk a bulvár, de ez egy fontos momentum lehet a Kossuth díj felé vezető úton, Orbán Viktor rendszerében

Instagram - Forrás: Szifon.hu

Kajdi Csaba után Lakatos Márkot is letiltotta Tóth Gabi az Instagramon. Pedig kettejük jó kapcsolata több mint 17 évre nyúlik vissza, és a stylist még csak be sem szólt az énekesnőnek. - írja a szmo.hu

Korábban Tóth Gabi letiltotta Kajdi Csabát az Instagramon, amikor az influenszer beszólt az énekesnőnek az Eucharisztikus Világkongresszuson vállalt szerepe miatt.

Most kiderült, nem ő volt az egyetlen híresség, aki hasonlóan járt. Lakatos Márk Insta-sztoriban mesélte el, hogy olvasta a Mandiner friss interjúját Tóth Gabival és kommentelt is az énekesnő oldalára ezzel kapcsolatban, de Gabi őt is tiltotta. A 168 órának nyilatkozva a stylist elmondta:

Láttam, hogy Gabi a Mandiner címlapján van a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, a pápa és az augusztus 20-i ünnepségek kapcsán, úgyhogy megírtam neki, hogy olvasom máris az interjút vele. Ennyi. Ezek szerint annyira sokkolva és traumatizálva van most ő attól, hogy Kajdi Csaba az érettségi bizonyítványát kéri rajta számon, meg az egyéb negatív kommentektől, hogy ettől annyira bestresszelt, hogy engem is letörölt az Instáról.

Mint mondja, vagánynak és bátornak tartja az énekes kiállását magyarsága és az értékrendje mellett, külön kiemelve a népviseletet és a tetoválást. Ugyanakkor nem hallgatja el kritikáját sem:

ne csak Tóth Gabi meg a csodaszarvasos-turulmadaras felvonulás képviselje a hitet és magyarságot, mert mindannyiunknak megvan a magyarságunk és a hitünk, és ezt mindannyiunknak kölcsönösen tiszteletben kéne tartani

- mondja Lakatos. Hozzáteszi: „az a probléma Gabiban, hogy azt gondolja, hogy ő mondhat kígyót-békát más értékrendszerű emberekre: ott volt például a viszálya a Tóth Andival. Viszont ha neki beszól Puzsér Róbert egy valóban elég ocsmány hangvételű írásban, akkor Gabi rögtön rákezd, hogy az ellentétes értékrendszerű embereket miért lehet földbe döngölni. Ő kritizálhat, de őt nem lehet kritizálni?”

A rövid interjúban mesél arról is, hogy kettejük ismeretsége még a Megasztár idejére vezethető vissza, 2004 óta ismerik egymást. Mint fogalmaz, reagált ő már Tóth Gabi „tök jó” és „rendkívül rossz ízlésű” megnyilvánulásaira is.