h i r d e t é s

Tragédia! Ötéves kislányt öltek meg Szekszárdon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tragédia! Ötéves kislányt öltek meg Szekszárdon

2019. március 09. - 12:49

 

A Tolna megyei rendőrök egy helyi férfit őrizetbe vettek.

Forrás: olnatáj Televízió - Tolnatáj Tv / Facebook

Március 8-án, az esti órákban érkezett a bejelentés, hogy egy gyermek délután eltűnt otthonából - tájékoztat honlapján a rendőrség. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták az eltűnt személyt, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe is vettek. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-kapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást. 

Tolnatáj Televízió úgy tudja, hogy az áldozat egy ötéves kislány, akit a helyiek szerint saját unokatestvére ölhetett meg. A rendőrségi helyszínelésről egy videót is közzétettek: 

nepszava.hu

Frissítés (2019. március 10. 11:08)

Részleges beismerő vallomást tett a hatéves szekszárdi kislány megölése miatt őrizetbe vett 19 éves fiatal

Egy 19 éves, szekszárdi férfit gyanúsít a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság annak a hatéves kislánynak a megölésével, akinek holttestét a Séd patak medrében találták meg pénteken, írja az MTI a rendőrségi sajtótájékoztató alapján. 

A gyilkosság napján őrizetbe vett férfi részleges beismerő vallomást tett, a rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.


 

h i r d e t é s