h i r d e t é s

Tüntettek a Quaestor-károsultak Kecskeméten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tüntettek a Quaestor-károsultak Kecskeméten

2015. december 07. - 11:55
0 komment

 

"Magyarország nem jogállam? Magyarországon nem kell a törvényeket betartani? A Fidesznek mindegy, de nekünk nem!" - ilyen feliratú transzparensekkel gyülekeztek a károsultak Kecskeméten, a Deák Ferenc téren - írja a baon.hu

Van, aki befeketett pénze 30-40 százalékát kapta még csak vissza, más ennél is kisebb hányadot, és mindenki milliókra vár. Az is közös volt a tüntetés résztvevőinek véleményében, hogy elégtelennek látják tájékoztatásukat. Néhányan elmondták: nem tartották kockázatosnak a befektetést a Quaestornál, mert nem ígértek nekik kiemelkedő hozamot, és egyáltalán nem számítottak ilyen negatív fejleményekre. A tüntetők kijelentették, szerintük egyáltalán nincsenek jobban előtérben, mint más csődbement hitelintézetek károsultjai.

- Ez az ügy sokunkat olyan mélyen érintett, hogy ezt a hatalmas terhet, veszteséget többen nem tudták elviselni. Volt, aki önkezével vetett véget életének, másnak a szervezete adta fel a küzdelmet - hangzott el, majd a résztvevők az elhunyt károsultakra emlékeztek.

- Sokat tettünk, de úgy látszik, még nem eleget. Kérlek benneteket, hogy ne veszítsük el a reményt, ne hagyjuk, hogy a tolvajbanda ne adja vissza pénzünket, ne hagyjuk, hogy másodrendű állampolgárként kezeljenek minket, ne hagyjuk, hogy az egészségünket, biztonságunkat, életünket elvegyék - mondta az egyik szónok, mire a tüntetőktől érkezett a válasz: "Nem hagyjuk!".

 

 

 

 

h i r d e t é s