h i r d e t é s

Ügyvezetővel erősít a Mercarius Flottakezelő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ügyvezetővel erősít a Mercarius Flottakezelő

2019. december 02. - 13:00

 

A legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelőhöz igazolt Rónai-Horst László.

 

December 2-án új ügyvezetővel bővül a Mercarius Flottakezelő Kft. menedzsmentje. Rónai-Horst László feladata a nagyvállalati- és multinacionális hátterű vállalati ügyfelek igényeinek kiszolgálása lesz, valamint a legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelő vállalatként ismert Mercarius Flottakezelő Kft. pozícióinak megerősítése ebben a piaci szegmensben.

Rónai-Horst László eddigi karrierje során számos vezetői pozíciót töltött be pénzügyi és kereskedelmi területen.  Az új ügyvezető igazgató több iparágban szerzett széleskörű szakmai tapaszlatot, CFO-ként bizonyított többek között a Danone Baby Food és a Business Lease cégeknél, de dolgozott az Exxon Mobilnál, a L’Oréalnál és a Diageonál is. Legutóbbi munkahelyén, a LeasePlan Hungária Zrt.-nél a nemzetközi cégcsoport legjobb kereskedelmi igazgatójának választották 2018-ban. Rónai-Horst amellett, hogy elismert közgazdász, a Magyar Elektromobilitás Szövetség felügyelőbizottságának elnökeként az e-mobilitási piac szakértője is. 

A menedzsment bővítése szükséges, egyben örömteli lépés számunkra, hiszen rendkívül dinamikusan fejlődünk, amit jól mutat, hogy az idei évben több gazdasági lap is igen előkelő helyre pozícionálta a céget a legsikeresebb magyar vállalatokat ismertető listáin. Hogy a számunkra oly fontos minőségi szolgáltatás színvonalát fenn tudjuk tartani, folyamatosan profi szakembereket kell találjunk az eddig is kitűnő munkát végző csapatunkba

– fogalmazott Koleszár Róbert a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója. 

Az új ügyvezető belépésének köszönhetően Koleszár Róbert tulajdonostársamnak a jövőben több lehetősége lesz az országos szervizhálózatunk kialakítására, az üzletfejlesztésre, új üzletágak kiépítésére koncentrálni. Rónai-Horst László személyében ugyanis kiváló szakemberrel erősödik csapatunk, akinek piacismerete, hozzáállása és szakmai tudása egyedülállóvá teszik őt a hazai munkaerőpiacon.

Bízom abban, hogy az ő érkezésével egy újabb eredményes periódus veszi kezdetét a vállalat életében

 – fogalmazott Szűcs László, a Mercarius Flottakezelő társtulajdonosa.

A legnagyobb hazai tulajdonban lévő flottakezelő vállalatnál dolgozni egyszerre megtiszteltetés és kihívás. A két tulajdonossal nagyon hasonló a gondolkodásunk, és üzleti elképzeléseink is találkoznak, ezért örülök annak, hogy csatlakozhatok a Mercarius csapatához és közösen dolgozhatunk tovább a cég sikeréért

– mondta el Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő újonnan kinevezett ügyvezetője.


 

h i r d e t é s