h i r d e t é s

Újabb aggasztó botrány a Fidesz körül?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb aggasztó botrány a Fidesz körül?

2021. május 18. - 11:43

 

Diplomáciai forrásból lapunk úgy értesült, hogy azonnali hatállyal visszahívták tisztségéből Bus Szilvesztert, a Thai Királyság akkreditált nagykövetét Bangkokból.

A külügyminisztériumnak megküldtük kérdéseinket a nagykövetet érintő pletykákkal kapcsolatban.

Időközben a nagykövetség honlapjáról eltűnt a nagyköveti köszöntő.

De a Google nem felejt:

 

Mindeközben pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az Országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért - közölte Kocsis Máté kedden Facebook-oldalán.

A Fidesz frakcióvezetője bejegyzésében ismertette: a törvénycsomag első pontja szerint létre kell hozni egy kereshető nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez a frakcióvezető szerint sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek.

"Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak" - írta a frakcióvezető.

Frissítés (2021. május 27. 17:53)

A KKM levélben cáfolta az értesüléseinket, annyit írtak: "Az ön kérdésében megfogalmazott állítás nem igaz."
"A volt bangkoki nagykövettel szemben ilyen vád nem merült fel."


 

Kommentek

h i r d e t é s