fbpx Újabb súlyos átverés terjed a neten | CIVILHETES

h i r d e t é s

Újabb súlyos átverés terjed a neten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb súlyos átverés terjed a neten

2021. november 24. - 08:44

 

Csalók visszaéltek a Semmelweis Egyetem és az intézmény egy orvosa nevével, hogy így árulják a világhálón engedély nélküli készítményüket potenciazavarokra.

A kép illusztráció! - Forrás: Unsplash/Anshu A

Hétfői közleményében maga az egyetem hívta fel a figyelmet a csalásra. Mint írják, a csalók azt állítják készítményükről, hogy az megszünteti a férfiak erekciós problémáit. Csak természetes összetevőket tartalmaz, és elősegíti a tesztoszteron természetes szintézisét. Mindehhez még egy álinterjút is közölnek dr. Nyirády Péterrel, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikája vezetőjével.

A Semmelweis Egyetem hangsúlyozza, semmi sem igaz abból, hogy az egyetem professzora kedvezményes vásárlási lehetőségre biztatja az érintett betegeket. A klinika az ügyben visszaélés miatt indít jogi lépéseket. "Az egyre gyakoribb internetes csalások komoly károkat okozhatnak, ezért fontos, hogy gyógyhatású készítményt kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók" - húzza alá a közlemény.

Weboldalán az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) részletesen bemutatjamilyen jellegzetes elemekről ismerhető fel a megtévesztés az online térben, illetve miből tudhatjuk, hogy valóban megbízható helyről vásárolunk. (Házipatika)


 

Kommentek

h i r d e t é s