h i r d e t é s

Újra ételosztás lesz Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újra ételosztás lesz Debrecenben

2019. június 27. - 15:20

 

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat.

 Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várunk minden rászoruló honfitársunkat.

Az ételosztás ideje: 2019. június. 30 /vasárnap/, 11.00-12.00 között
Helye: Debrecen, Petőfi tér

A szegények, az elesettek támogatása egy közösség erejét mutatja. Meggyőződésünk, hogy nem lehetünk közömbösek azok iránt, akik nem a élet napos oldalán foglalnak helyett, akik önhibájukból, vagy anélkül mindennapos küzdelmet vívnak a talpon maradásukért. Megérintett bennünket is Ferenc pápa üzenete, amelyet tavaly, a szegények világnapján fogalmazott meg:

"A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik. Napról napra erősebb az a kiáltás, mégis napról napra kevésbé hallatszik, mert elnyomja a kevés gazdag lármája, akik egyre kevesebben vannak és egyre gazdagabbak."

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, - ha erre lehetősége van - akár anyagi támogatással, gyermekjátékokkal, nyári ruhákkal, cipőkkel segítse a nélkülöző felnőttek és gyermekeik megvendégelését. Higgyék el, adományuk jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló embertársunk számára szerezhetünk közösen örömet.

Minden segítséget, támogatást, felajánlást hálásan fogadunk.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig, 09.00-16.00 óra között az alábbi telefonszámokon jelezheti: 52/ 476 405, vagy 20/ 460 32 53.
Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma: Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802.
Kísérőszöveg: Ételosztás - 2019.

Az adományokat az ételosztás napján is jó szívvel várunk. Aki segíteni szeretne, június 30-án, 10.30-tól megtalál bennünket Debrecenben, a Petőfi téren, az aluljáró előtti területen.

Debrecen, 2019. június 27

Tisztelettel

Tukoráné Kádár Ibolya
az egyesület elnöke


 

h i r d e t é s