h i r d e t é s

Újra kinyitották az állami bukszát Rogán szomszédjának

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Újra kinyitották az állami bukszát Rogán szomszédjának

2016. április 14. - 14:59
0 komment

Csetényi Csaba két cége nettó 390 millió forintért láthatja el egy éven keresztül a Liget projekt kommunikációs feladatait - írja a HVG.hu.

Forrás: 444.hu

A Városliget Zrt. március 25-én írt alá nettó 390 millió forintos keretszerződést Rogán szomszédjának két cégével, a Network 360 és az Affiliate Network Kft.-vel.

Csetényi Csaba érdekeltségei összesen 5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak 2010 óta, legutóbb pedig a Miniszterelnökség 335 milliós tenderén lett befutó – emlékeztetnek a blogon.

A Liget projekt kommunikációs feladatait egy évig látják el Csetényi cégei, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. A nettó 390 millió forint értékű keretszerződés további egy évvel és nettó 155 millióval meghosszabbítható.

A Városliget Zrt. honlapjára feltöltött szerződésből kiderül, hogy a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda által tavaly megkötött, nettó 25 milliárd Ft értékű keretszerződésre hivatkozva írt ki valamikor a Városliget Zrt. egy közbeszerzést.

Valószínűleg hirdetmény nélküli eljárásról van szó, mert még az ajánlattételi felhívás sem található meg a Közbeszerzési Értesítőben a blog szerint.

Az viszont szerepel a megállapodásban, hogy a tenderre a Csetényi két cégével alkotott Egyesült Reklám Konzorcium nyújtotta be a legalacsonyabb összegű érvényes ajánlatot, így velük kötött szerződést a Városliget Zrt., melynek vezérigazgatója Mozsár István, igazgatóságának elnöke pedig Baán László. A szerződést Csetényi részéről két cégének ügyvezetője, Nagy Brigitta szignálta. A reklámkampány hamarosan indul.

 

hvg.hu