h i r d e t é s

Újraindul a tv-torna, bár kicsit másképp, mint eddig

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újraindul a tv-torna, bár kicsit másképp, mint eddig

2019. július 04. - 12:22

 

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”. 

Ki ne emlékezne a híres dalocskára? Generációk emlékeiben él a tv-torna, amely megtanította az alapvető mozdulatok helyes elvégzését és segített néhány perc alatt átmozgatni a testünket. Most az MTVA Balatoni nyár műsorában újra indul a napi pár perc torna, de egy kicsit másképp, mint megszokhattuk. 

A Balaton környéki kondiparkokat látogatja végig Radányi Norbert, a Bartendaz vezetője, a saját testsúlyos edzések egyik legismertebb apostola és Szűcs Julcsi, a műsor riportere, hogy bemutassák a nézőknek, milyen egyszerűen lehet fittnek maradni és mennyit számít napi pár perc mozgás is. 

A „Balatorna” minden héten hétfőtől szombatig, délelőttönként látható a tv képernyőn. Julcsi megismerkedik az edzés alapjaival és megtanulja helyesen végrehajtani a gyakorlatokat, közben egyre fejlődik, erősödik.

Nagyon fontos, hogy a tornagyakorlatokat helyesen végezzük, mert a rosszul végzett mozgás sérülést és fájdalmat okoz. Ezért örülök, hogy Julcsi segítségével bemutathatjuk a nézőknek, mire figyeljenek.

- mondja Radányi Norbert, a Bartendaz alapítója.

Már az első alkalommal tanultam valami újat, én például nem tudtam, hogy a könyököt a test mellett kell tartani fekvőtámaszozás közben.

– teszi hozzá Szűcs Julcsi.

Az első tornaalkalmak után még minden porcikám fájt, de néhány nap után már éreztem, hogy egyre ügyesebb és edzettebb vagyok.

A cél az, hogy minél több néző kapjon kedvet a rendszeres napi mozgáshoz, akár a tv képernyők előtt is. Norbi és Julcsi segítségével sokat tanulhatnak az edzések, a napi testmozgás fontosságáról és a gyakorlatok helyes elvégzéséről. Hiszen – mint tudjuk –

Ne tessék félni, senkinek sem árt!

 


 

h i r d e t é s