h i r d e t é s

Ungár Péter: Abszurd ez az egész Czeglédy Csabával szemben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ungár Péter: Abszurd ez az egész Czeglédy Csabával szemben

2019. november 11. - 06:55

 

Az LMP országgyűlési képviselője arról ír, hagyni kell Czeglédyt bizonyítani Erzsébetvárosban és Újbudán. - írja az ugytudjuk.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Rosta Tibor

Nemrég az Index írt arról, hogy Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával szerződött az önkormányzat folyó szerződéseinek átvilágítására és sajtóperes ügyekre Erzsébetváros új vezetése. A lap arról is beszámol, hogy Újbudán is előkészítés alatt áll a szombathelyi független önkormányzati képviselő megbízása. Ezzel kapcsolatban Orosz Anna, a Momentum újbudai alpolgármestere a Facebookon tett közzé egy hosszabb bejegyzést, amiben azt boncolgatja, hogy szerinte Czeglédy ügyvédi irodájának megbízása nem szolgálja a közbizalom helyreállítását a Fidesztől átvett önkormányzatokban. A teljes poszt itt olvasható:

A poszthoz Czeglédy Csaba saját maga is hozzászólt, mint írja, a bejegyzés szerinte elhamarkodott volt, mivel ő kereste a Momentum képviselőit, és meg is egyezett velük arról, hogy leülnek tárgyalni:

A poszthoz végül Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője is hozzászólt, ő már arról ír, hogy egyelőre korai Czeglédy felett ítélkezni: Két dolog miatt is abszurd ez Czeglédy Csabával szemben: az egyik az, hogy a közbizalomról nem mi döntünk és a választók megválasztották önkormányzati képviselőnek. A másik, hogy még nem volt lehetősége bizonyítani mit fog csinálni a szerződések alapján, ha eltelik idő akkor lehet róla ítéletet mondani.

Ungár kommentjéből tehát látszik, hogy a szombathelyi LMP és Czeglédy Csaba között továbbra is korrekt az együttműködés.

ugytudjuk.hu

 


 

h i r d e t é s