h i r d e t é s

Vacakol a Facebook Európa-szerte

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Vacakol a Facebook Európa-szerte

2020. december 10. - 12:53

 

Több országban akadozik ma a Facebook Messenger, a Downdetector térképe szerint főleg európai országokat érint a probléma.

Forrás: downdetector.com

Lehalt a Facebook Messenger, főleg európai országokban, köztük Magyarországon jelentkeztek problémák. A Downdetector térképe szerint Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, a Benelux-államokban, Görögországban súlyosabb a helyzet, ezen kívül a Fülöp-szigetekről, Ausztráliából és Bangladesből jelentettek kimaradásokat.

A tapasztalataink szerint akadozik az üzenetküldés és az új üzeneteket sem dobja fel a Messenger, a mobilalkalmazás és a webes felület sem működik tökéletesen. (Portfolio)

Mindenki megnyugodhat, megint működik a Facebook Messenger

Csütörtök délelőtt körülbelül 10 órától délután fél háromig akadozott, helyenként teljesen működésképtelenné vált a Facebook több szolgáltatása, ami leglátványosabban a Messenger csevegőt érintette.

A Messengerben nem lehetett üzenni, a csevegőablakban megjelenő hibaüzenetben azt láthatta a felhasználó, hogy nincs hálózati kapcsolat, a szövegek elérhetetlenné váltak. A hiba érintette az Instagramot és a WhatsAppot is.

A Facebook egyelőre nem osztott meg információt arról, hogy mi idézte elő a leállást. (2020. december 10. 15:17)


 

Kommentek

h i r d e t é s