h i r d e t é s

Vádat emeltek Kozsó ellen: lopták az áramot a teaházában

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Vádat emeltek Kozsó ellen: lopták az áramot a teaházában

2019. augusztus 29. - 14:08

 

Nagyobb értékű lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség egy belvárosi teaház ellen.

Kozsó - Forrás: nepszava.hu

A vád szerint a helyet üzemeltető cég rávett egy ismeretlen személyt, hogy eltávolítsa a villanyóra plombáját, visszatekerje a számlálót, majd hamis zárpecsétet szereljen rá vissza. 

Az ügyészség szerint a vádlott nem jelentette be a mérőóra állását, az éves leolvasás idején pedig nem biztosította az ellenőrzés lehetőségét. Így 2013 és 2016 áprilisa közt 1,75 millió forintos kárt okozott a szolgáltatónak, amiből csak 25 ezer forintot térített meg.  

Ha a vádlott beismeri bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést fog kérni a bíróságtól. 

Bár az ügyészség nem nevezte meg, az adatok alapján az énekes Kozsóhoz köthető teaházról lehet szó, ami ellen 2016-ban indult eljárás víz- és áramlopás miatt. Kozsót  egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán jelentette fel, de az énekesnek hivatalosan már nincs köze a teaházhoz, mivel azt szülei nevére íratta. (444.hu) / ujszo.com

Címkék: 

 

h i r d e t é s