h i r d e t é s

Valaki Rolls-Royce-t vásárolt Borsodban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Valaki Rolls-Royce-t vásárolt Borsodban

2022. május 14. - 05:40

 

Igazán kivételes jármű tűnt fel nemrégiben Miskolcon, mely felszereltségét és árát tekintve abszolút kitűnik a tömegből. A hófehér Rolls-Royce Cullinant a Borsod24 egyik olvasója szúrta ki nemrég.

Forrás: borsod24.hu

A BMW leányvállalataként működő Rolls-Royce márkanév alatt egészen egyedi autók születnek meg mind a mai napig. A Cullinan ezek közül is kiemelkedik, hiszen kialakításával felkészült a modern világ igényeire, miközben a vállalat hagyományait is képes tovább vinni.

A típus tulajdonképpen egy luxus SUV, így ha valaki divatosabb formában szeretné kiélvezni a márka autói által adott luxust, akkor a Cullinan egy tökéletes választás. Jelenleg ehhez legalább 113 millió forintra van szükség az extrák nélkül, de ezért cserébe többek között 4×4 meghajtást, 571 lóerőt, 15 literes kombinált fogyasztást, és nem utolsó sorban egy praktikus, jól pakolható csomagteret kapunk.

Akár ez is motiválhatta azt a személyt, aki egy fehér színű példányt vásárolt Magyarországon nemrégiben. A fotókon látható autót egy kedves olvasónk látta meg az M31-es autópályán, mely végül Miskolcra érkezett meg, vélhetőleg új tulajdonosához.

Annyi bizonyos, hogy a szóban forgó jármű az egyik legnagyobb értékkel bíró négykerekű lesz a megyében. (borsod24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s