h i r d e t é s

Válj profi civil menedzsmentté!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Válj profi civil menedzsmentté!

2018. február 12. - 19:36

 

2018. február 23-án Hajdúböszörményben kerül megrendezésre a Benned is az értékem Konferencia, amely a civil szervezetek likviditási problémáihoz vezető hiányosságokra ad a gyakorlatba azonnal átültethető tudást a marketing és HR feladataikhoz.

Gyakran a civil szervezetek számára egy stabil háttér megteremtéséhez a tagok, önkéntesek elhivatottsága, lelkiismeretes és embert próbáló kemény munkája is kevésnek bizonyul. Sokszor küzdenek likviditási problémával, ami miatt egy-egy projektjük, de akár a működésük is veszélybe kerülhet.

Ezekben az esetekben minden erejükkel a “tűzoltásra” kell koncentrálniuk, ami rengeteg energiát igényel tőlük mind mentálisan, mind fizikálisan is. Alapvetően a civil szervezetek hiánypótlást végeznek, jellemzően a vállalt tevékenység hozzáértőinek, érintettjeinek összefogásából alakulnak meg.

Viszont kevés szervezetnek adatik meg, hogy a működésükhöz szükséges más munkaterületekre is alkalmas tagokkal rendelkezzenek. Például az, hogy pont akad náluk egy marketinghez is értő tag, önkéntes, csak a szerencsén múlik, pedig ki kell mondani: ahhoz, hogy a társadalmat érintő fontos ügyeket felvállaló civil szervezetek működése gördülékenyebben menjen, az szükséges, hogy ismertebbekké váljanak, legalább abban a környezetben, amelyben a felvállalt ügyük érintettjeit elérhetik. Ehhez pedig szükségszerű a marketing. Csak nem mindegy, hogy az milyen és hogyan is néz ki, hiszen ennek a feladatnak az elvégzése nem egy szokásos piaci marketinget igényelő tevékenység.

A Benned is az értékem Konferencia ebben nyújt segítséget, vagyis olyan példaértékű projektek és marketingmódszerek kerülnek bemutatásra, amiket hasznosítani tudnak a munkájuk során a kisebb ismeretséggel rendelkező civil szervezetek is.

Előadók: L. Ritók Nóra, Dr. Juhász Erika, Semperger István, Váczi András, Bálega János, Gangel Péter.
Jelentkezni lehet: http://igeretnapja.hu/konferencia.php 


 

h i r d e t é s