h i r d e t é s

Varga: "Orbán oligarchái Debrecenben rendeznek hamarosan szabad rablást"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Varga: "Orbán oligarchái Debrecenben rendeznek hamarosan szabad rablást"

2017. április 12. - 12:43

 

A DK politikusának állítása szerint, magas körökből származó információi vannak arról, hogy Mészáros és Vajna az elkövetkező hónapokban - érdekeltségeiken keresztül - megszerezhetik az önkormányzati média jelentős részét. - írja a vagy.hu.

Forrás: vagy.hu

A Loki tulajdonjogát és a Modern Városok program keretén belül Debrecennek beígért milliárdos beruházások hasznát. Varga Zoltán, a DK debreceni önkormányzati képviselőjének állítása szerint, hosszú ideje érkeznek információk felé arról, hogy Orbán Viktor csalódott Budapestben, és Debrecent szemelte ki az új fővárosnak.

De Varga szerint a nekünk szánt szerep valójában nem az ország fővárosa, nem Európa kulturális fővárosa, és még csak nem is 21. századi nagyváros, az ország második legnagyobb városának szerepe. Sokkal inkább

egyfajta anakronisztikus uradalmi központ a cél Orbán világában,

ami majd a diktatúra, és annak felkent oligarchái számára biztosíthat terepet a szabad rabláshoz, a családi vagyonok gyarapításához - mondja a DK-s politikus.

Úgy tűnik, Debrecen lerohanására, az orbáni rendszerbe illesztésébe nem csak a terv készült el, de az engedélyre is rábólinthattak.

Igen magas körökből származó információk szerint - nem meglepő módon - Mészáros, és Vajna a két kinevezett „felszámolóbiztos”, akik talán már az elkövetkező hónapokban - érdekeltségeiken keresztül - viszik, vagy vinni szándékoznak az önkormányzati média jelentős részét, a Loki tulajdonjogát és a Modern Városok program keretén belül Debrecennek beígért milliárdos beruházások hasznát” - fogalmaz a politikus.

Varga elfogadhatatlannak tartja, ha városunk vezetői szótlanul tűrik, rosszabb esetben aktív résztvevői Debrecen kiárusításának, elárulásának! Szerinte szánalmas, amit nekünk, debrecenieknek szánnak, mint ahogy megalázó az is, – ha igazak az információk – ahogy az önkormányzatiság romjain, az ország második városának polgármesterét, Orbán udvari oligarchái egyfajta portási szerepre kárhoztatják.

Ezért kérem, felszólítom városunk polgármesterét, mi, több, követelem tőle, lépjen ki végre a neki szánt helytartói, portási szerepből, ne engedje városunkat lerohanni,

elfoglalni, megvenni, legyen szó bármilyen Orbán-barát gázszerelőről, vagy a mi pénzünkből milliárdossá vált pöffeszkedő vigécről is

- zárta gondolatait.

vagy.hu


 

h i r d e t é s